2777
2789
عنوان

چرا اینجا هرکس از خودش و زندگیش تعریف کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 42 پست
دنیا همینه دیگه هیچکی جز خونواده ادم از حالِ خوبِ ما خوشحال نمیشه تاره یه سری ها همون خونواده هم ب ...

وقتی شرایط جامعه طوری باشه که ادما نتونن خودشونو بالا بکشن،مجبور میشن بقیه رو پایین بکشن.نه صرفا بخاطر حسادت

بخاطر اینکه یاد بدبختیای خودشون میوفتن و بجای تلاش کردن دوست دارن تو دایره امن خودشون بمونن

برادرِ تمام اعضای دوست داشتنی سایت🙏ای عزیزانی که میگید چرا آقایون میان تو سایت،آزادی بیان چی شد پس؟آقا بخدا مرد ام،به ولله کاربر آقام.داداشی شما حساب میشم ناموسا ولم کنییییید
مردم مرض دارن نمي تونن ببينن يكي از زندگيش راضيه

همونو بگو دقیقا ، هرتاپیکی میرم مثلا یه خانوم از همسرش راضیه بعضیا میگن نکنه زیر سرش بلند شده نکنه فلانطور شده تا خانومه شک بیوفته به دلش😐البته من خودم مجردم

ولی پناه بر خداا واقعا

کاربری دست دونفره..من و دوستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون فکر میکنن اگر مردی بزنه به همسرش،خیانت کنه،زن درمورد خانواده همسر بد بگه،بگه خوشبحت نیستم  ...

موافقم باهاتون قبلا فضای سایت دوستانه تر بود الان یه مقدار فضا سمی شده😂

سوال منم هست چون ادمیزاد جماعت نگرفته بخاطر داشته هاش شکر گزاری کنه انگار عادت کرده ب غم و غر زدن

انگار ماها عادت کردیم به انرژی منفی دادن و گرفتن..😕

ماها با چس کلاس و اعتماد به کهکشان مشکل داریم هانی

عزیزم اینکه ینفر عکسشو بذاره بقیه سعی کن دلشو بشکنن چس کلاس نیست ، پشت هرکاربری یه نفر نشسته که انسانه نه ربات☹

چون ب  عواقب حرفی ک میزنن  فکر نمیکنن  نمیدونن چقدر با حرفاشون دل میشکنن

دقیقا

پشت هرکاربری یه انسان نشسته نه ربات

کاش هوای همدیگرو بیشتر داشته باشیممم

این یکی از خاصیت های نی نی سایته عزیزم  صفر باشی بزور کمکت میکنن باید بیست باشی  بیست با ...

اخه من کاربر قدیمی بودم مثل شما، کاربریم ترکید قبلا جو سایت خیلی دوستانه تر بوددد نسبت به الان عزیزم..

اخه من کاربر قدیمی بودم مثل شما، کاربریم ترکید قبلا جو سایت خیلی دوستانه تر بوددد نسبت به الان عزیزم ...

چون الان اکثرا بچه هستن تو سایت یکی تایپیک زده بود چندسالتونه اکثرا زیر بیست و یک اصلا روم نشد بگم چندسالمه🤣

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

کلا بر عکسن

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!

انقد‌ همه از بدبختیشون میگن

کسی از خوشیش بگه غیرطبیعیه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون