2777
2789
عنوان

قرص ریسپریدون برای پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12278 بازدید | 94 پست
اره نوشته پلاس..بله من ۲۸۰۰ خریدم دو هفته پیش...برای بچه من که اینهمه گفتار بردم اثر نداشتن این شربت ...

درسته همونه...منم گفتار درمانی و ذهنی درمانی میبرم هرکدوم جلسه ای ۵۰۰ میدم دوتا کلاس یک تومن اون روز میدم نزدیک ۵۰۰ کرایه اسنپ رفتو برگشت. یک و نیم اون روز برام خرج میشه دریغ از یه تیکه پیشرفت. کتاب داستان برای دوتا بچم میخونم الان فلش کارت دستی میخوام براشون بسازم. این شربتو ک گفتی همه جا میرم میگردم ک اینم امتحان کنم بخدا منو شوهرم اول جوونیمونه داریم سر حرف نزدن بچه مون پیر میشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته همونه...منم گفتار درمانی و ذهنی درمانی میبرم هرکدوم جلسه ای ۵۰۰ میدم دوتا کلاس یک تومن اون روز ...

منم روح و روانم تمام وقتم میذارم.من بارداری استرس و روحیه بدی داشتم...همش به شوهرم میگم مقصر تویی که دعوا و تنش درست میکردی برا زن حامله..بچه هنوز به حرف نیومده..من نمیرسم مو شونه کنم یا ب خودم برسم..وقتم خالی باشه میگم کم کاری کردم از صبح تا شب در اختیارش هستم..بیرون میبرمش همه چی رو بهش نشون میدم قبلا مهار نمیشد تو خونه کسی یا بازار چون تازگی داشت براش چون اصلا بیرون نمیرفت الان خیلی راحتتر کنارم راه میره..بیرون و حرف زدن هم موثرند کنار این مکملها...کلیپ آموزشی ببین ناوچه میشی

چند جلسه کارگفتار بردی

اره ما تو فامیل ی بچه اوتیسم داریم دکتر پسرم میگه ژنیتیکه

اسی چراحرف خنده دارمیزنی ،چقدربیسوادی ولقعا،ببخشیداینومیگم ازکجات درآوردی گفتی اتیسم ژنتیکیه!!!!!!!!!!!چرادروغ میکی به کاربرا من دختربزرگم اتیسمه کل دکترای ایرانورفتم هیچ ربطی به ژنتیک نداره مجبوری مگه وفتی چیزی نمیدونی حرفربزنی!

منم روح و روانم تمام وقتم میذارم.من بارداری استرس و روحیه بدی داشتم...همش به شوهرم میگم مقصر تویی که ...

منم همش حسم میگه یه چند باری ک سر بارداری بچم خیلی ناراحتی کردم بچم بهش فشار اومد نمیدونم والله... الان ۴ جلسه هست ک میبرم. اون روز هم ذهنی میبرم هم گفتاری

عزیزم من برادرم اوتیسمه میخواستم بدونم شما مورد دیگه ای تو فامیل دارید ژنتیکیه بنظرتون علتش چیه

ببین دخترخوب اتیسم ژنتیکی نیست ،برای همین توی مراقبت های روتین بارداری مثل سونوهاوآزمایشات مشخص نمیشه ،اتیسم اختلال رفتاریه ،مثل سندرم هاهم جهش نیست که نشون بده ،من دخترم اتیسمه ،۲۰سالشه به هیچ وجه فردمبتلابه اتیسم درخانواده هیچ کدوم نداشتیم چهره ش خوشگله ،سفیدپوست قدبلند یعنی کسی اینومیبینه واقعاباورش نمیشه اتیسمه ایناروگفتم خودتوبااطلاعات غلط گمراه نکنی

درسته همونه...منم گفتار درمانی و ذهنی درمانی میبرم هرکدوم جلسه ای ۵۰۰ میدم دوتا کلاس یک تومن اون روز ...

ببین بایدیک جفت کفش آهنی پات کنی من تواین ۲۰سال پیرشدم ،دیگه ول کردم ،باورت نمیشه چقدرهزینه کردم

منم روح و روانم تمام وقتم میذارم.من بارداری استرس و روحیه بدی داشتم...همش به شوهرم میگم مقصر تویی که ...

قبل این ک گوشی و تلویزیون رو از بچمون فاصله بدیم بچم خیلی شیطونی میکرد اصلا بند نمیشد توجهش خیلی کمتر بود ولی یک ساله ک دیجیتال رو صفر کردیم واقعا رفتاری بهتر شد بیرون با من قشنگ راه میاد بازار میاد الان فقط حرف نزدنش باعث عذابه

ببین بایدیک جفت کفش آهنی پات کنی من تواین ۲۰سال پیرشدم ،دیگه ول کردم ،باورت نمیشه چقدرهزینه کردم

خدا واقعا بهت صبر بده من درکت میکنم .آدم ازین میسوزه ک اینترنت از بعضی دکترا همچین تعریف میکنن ک وقتی مراجعه میکنی میبینی هم مثل هم نسخه میپیچن