موقع آشنایی اینکه از چه رنگی خوشتون میاد یا چه غذایی دوست دارید خیلی مهم نیست مهمتر از اینا این ۲۰ مورده که باید هم دختر هم پسر از هم بدونن و از هم بپرسن .
۱.هدف از ازدواج ۲.خط قرمزها کدومند ۳. رفتاراش تو جمع چطوره ۴. انتظارش از همسر ایده آل چیه ۵. نقطه ضعف و قوتش رو چی میدونه ۶. برنامه ش برای چند سال اول زندگی مشترک چیه ۷. برنامه ش برای آینده زندگی مشترک چیه ۸.هیجاناتش رو چطور هندل میکنه (عصبانیت . خوشحالی . ناراحتی)۹.توی موقعیت بحرانی چطور قضایا رو حل و فصل میکنه ۱۰.چقدر مسئولیت پذیره ۱۱.بچه دار شدن چه وقت چند تا ۱۲.اوقات فراغتش رو چگونه میگذرونه۱۳.مسائل مالی قراره چی بشه ؟ حقوق من و حقوق تو چطوری خرج میشه۱۴.از لحاظ شخصیت درونگراست یا برونگرا ۱۵. نیازهاش از رابطه آینده مشترک رو چی میدونه۱۶. اعتقادات و باورهاش چقدر با تو میخونه ۱۷. رابطه ش با خانواده ش چطوره ۱۸. میزان انعطاف پذیریش چقدره ۱۹. بهداشت فردیش چطوره ۲۰. از همه مهمتر از نظر جنسی چطوریه گرم مزاجه یا سرد مزاج
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
توی عمل هم باید دیده بشه رفتارهای طرف وگرنه همه قشنگ حرف میزنن، ببینی با خانوادش چجوری رفتار میکنه، موقع رانندگی چقدر صبوره، موقع خرید دست و دلبازه یا نه