2777
2789

مچ دستم ترک برداشته استخونش دکتر رفتم گفت بستری میشی گفتم ن و دیگ هم چیزی نگفت اومدم خونه

باید چکارش کنم

شکسته بند گفت خودش خوب میشه

منم آتل بستم فقط

شما تجربه ای داشتید؟

مشکلی پیش نمیاد؟

چقد طول میکشه تا خوب شه

❄️🌬️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستری نمیکنن ولی گچ که بگیر

زودتر خوب بشه

تکون نخوره

عیب پیدا نکنی و دردمند بشی

پیگیر باش

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

برو یه دکتر دیگه 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

اگه شکسته بود خدای نکرده نفسم نمیتونسی بکشی از دردش و تکونش نمیتونسی بدی من دور وبرم دیدم اینطوری بودن خیای حاد نبوده اوضاع و خوب شدن با اتل و مداوای خونگی ولی اگه میبینی درد داره و نمیتونز باهاش کار کنی و اینا برو حتما دکتر برات گچ میگیرن زودم باز میکنن چون خیلی شدید نیست