2777
2789

دردش درد جنسی هس

دلش از این پره که زندگیو ول میکنی میری

اختلاف سنی زیاد وعدم تفاهم

واز همه مهمتر تو رو تومشتش گرفته وداره زجرت میده،خودتو نباز،نشون بده نترسی وحقت رو میگیری،زهره چشم بگیر ازش اما زندگیتو خراب نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده یکی روبخوای ودوستش داشتی باشی ولی اون خشک وبی احساس باشه

بنظر من بدترین درده

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂
نمیتونم وابستشم خیلی دوسش دارم 😭😭 لعنت بمن

میدونم سخته دقیقا این روزا را کشیدم ولی وقتی بدونه بدون اون خوشی شادی زیاد فرقی نداره بود ونبودت خودش میاد منم اینقدر سالها زجه زدم بخاطر یه تلفن ولی اصلا اهمیتی بهم نمیداد نمیشه همه چی رابگم تا التماس میکنی ضعیفی جلوش زار میزنی بخاطر علاقه اون بدتر میشه حالا بیین

من بعد عقدم ۸ کیلو لاغر شدم اون موقع ۱۴ سالم بود و خیلی زیبا.. قدم ۱۵۷ وزنم ۴۸ الان ۱۶۵ قدم هس مث ...

چرا لاغر شدی، بمون خونه بخور بخواب میشی 60 کیلو غصه نداره که... هر وعده برنج بخور... 

میوه زیاد بخور پوستت روشن بشه. 

پودر جینسینگ بخر بخور چاق بشی، من نخوردم ولی دوستم هم 40 کیلو بود4ماه پشت هم خورد شد56 کیلو... 

من اصلا اشتها ندارم بد غذا هم هستم اون از چشم من میبینه بچه دار نشونمون رو... میگ چون تو لاغری

ببین حتما باید ایده آل بشی.بچه دارم بشی واسه بچه ضرر داره

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
بعضی مردا اینجورین در عمل عشقشونو نشون میدن

کاش در عمل نشون میداد...

مناسبت ها اصلا براش مهم نیس .. یه جوریه انگار دل و دماغ نداره و نا امیده ب آینده. پارسال هیچکدوم ار مناسبت هارو حتی تبریک نگف .. با اینکه من روز تولد و روز مرد سوپرایز کردمش

روز عید فطر تولدمه ببینم چیکار میکنه

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂
نامزدین؟چرا خوابگاه میمونی اگه عروسی کردین

چون مجبورم دیگه دو ترم دیگ مونده . اون با درسم مشکلی نداره . فقط لاغری و بچه دار نشدن اعصابشو خورد کرده

من اصلا اشتها ندارم بد غذا هم هستم اون از چشم من میبینه بچه دار نشونمون رو... میگ چون تو لاغری

برو دکتر تغذیه. خودت رو ببند به اجیل و مغزه جات.  همش پروتیین بخور  مرغ و گوشت و ماهی کبابی بخور. بخدا چاق میشی. من مجردی لاغر بودم اینجوری چاق شدم. حالا چاقم باید رژیم بگیرم لاغر بشم 🤣

اسی نزار رابطه تون سرد شه هواست باشه مثلا باهاش تصویری حرف بزن حرفای عاشقانه بزن بگو که دلتنگشی

اون تاثیری بهش نداره .. تو هر کلمه م هر پیامم عشقم عزیزم نفس هس ..اما انگار اصلا نمیبینه

اسی نزار رابطه تون سرد شه هواست باشه مثلا باهاش تصویری حرف بزن حرفای عاشقانه بزن بگو که دلتنگشی

ت فک کن دیگ 

دیشب تو بغلش زار زدم بلند بلند ک دلم تنگت میشه .. سنگ هم اگ بود آب میشد

کاش در عمل نشون میداد... مناسبت ها اصلا براش مهم نیس .. یه جوریه انگار دل و دماغ نداره و نا امیده ب ...

عزیزم شوهرت افسردگی داره یه موقع. فقط که زنا افسرده نمیشن. حتما برین روانشناس. خودت هم یه حرکتی بزن  برو دکتر تغذیه در کنارش برو باشگاه بدنسازی کن. یکسال به خودت زحمت بده تلاش کن  بعدا ببین چه رو فرم میای. نگو اینو نمیخورم اونو نمیخورم  باید بخوری تا چاق بشی. حالا به نظر من که خوبه لاغری ولی حالا که دوست داری چاق بشی برو دکتر 

اون تاثیری بهش نداره .. تو هر کلمه م هر پیامم عشقم عزیزم نفس هس ..اما انگار اصلا نمیبینه

حتما سرد شده 

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️
مثل خودمی ببین گدایی محبت نکن لطفا اینو باید بفهمیم

پریشب یک روز کامل بود بهم زنگ نزده بود ساعت ۱۲ شب بهش زنگ زدم ج داد خواب بود انقد بد جوابمو داد گفتم چرا زنگ نمیزنی حالی بپرسی گفت چیههههه ضعف زنگ داری😭😭😭