من خیلی شوهرمو دوس دارم خودشم میدونه.. ولی اون بی احساسه. مثلا تا من زنگ نزنم اون نمیزنه. دیشب بعد یک هفته ک از خوابگاه اومدم و فقط همین امشب با هم بودیم و امروز و پنج شنبه و جمعه شیفت هس و شنبه ک میاد من دیگ نیسم و میرم دانشگاه تا آخر هفته 😔😔
ولی حتی یه بوسمم نکرد !! قبلا مجازی بی احساس بود الان حضوری! ساعت ۱ ک از مسجد اومدیم اومد بغلم کرد منم از شدت دلتنگی و ناراحت شدن از بی احساسیش زدم زیر گریه
بعد...
دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اصلا اشتها ندارم بد غذا هم هستم اون از چشم من میبینه بچه دار نشونمون رو... میگ چون تو لاغری
ببین حتما باید ایده آل بشی.بچه دارم بشی واسه بچه ضرر داره
کتاب بخونید☂️ اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم.گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
مناسبت ها اصلا براش مهم نیس .. یه جوریه انگار دل و دماغ نداره و نا امیده ب آینده. پارسال هیچکدوم ار مناسبت هارو حتی تبریک نگف .. با اینکه من روز تولد و روز مرد سوپرایز کردمش
روز عید فطر تولدمه ببینم چیکار میکنه
دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂
من اصلا اشتها ندارم بد غذا هم هستم اون از چشم من میبینه بچه دار نشونمون رو... میگ چون تو لاغری
برو دکتر تغذیه. خودت رو ببند به اجیل و مغزه جات. همش پروتیین بخور مرغ و گوشت و ماهی کبابی بخور. بخدا چاق میشی. من مجردی لاغر بودم اینجوری چاق شدم. حالا چاقم باید رژیم بگیرم لاغر بشم 🤣
کاش در عمل نشون میداد... مناسبت ها اصلا براش مهم نیس .. یه جوریه انگار دل و دماغ نداره و نا امیده ب ...
عزیزم شوهرت افسردگی داره یه موقع. فقط که زنا افسرده نمیشن. حتما برین روانشناس. خودت هم یه حرکتی بزن برو دکتر تغذیه در کنارش برو باشگاه بدنسازی کن. یکسال به خودت زحمت بده تلاش کن بعدا ببین چه رو فرم میای. نگو اینو نمیخورم اونو نمیخورم باید بخوری تا چاق بشی. حالا به نظر من که خوبه لاغری ولی حالا که دوست داری چاق بشی برو دکتر
مثل خودمی ببین گدایی محبت نکن لطفا اینو باید بفهمیم
پریشب یک روز کامل بود بهم زنگ نزده بود ساعت ۱۲ شب بهش زنگ زدم ج داد خواب بود انقد بد جوابمو داد گفتم چرا زنگ نمیزنی حالی بپرسی گفت چیههههه ضعف زنگ داری😭😭😭