2777
2789

اسی  حالا شوهرت یه چیزی گفته از سر ناراحتی حتما دوستت داره ولی خودت هم تلاش کن. منم شوهرم دعوا کردنی  یه حرفایی بهم زد من فقط زار میزدم ولی بعدا گفت بخدا همینجوری گفتم چون خیلی خسته روحی بودم.  حالا شوهرت هم یه چیزی گفته خودت رو ناراحت نکن. بیشتر تلاش کن علت یابی کنی و تلاش کنی حل بشه. انشاالله زودتر دامنت سبز بشه به حق این ماه عزیز دست خالی از این ماه بیرون نری 

الان وردار پیامش بده یا زنگش بزن بگو بیاد باهم حرف بزنین عاقلانه تصمیم بگیرین اصلا نباید ب روش میاور ...

نمیشه نمتونه بیاد محلی ک شیفت وایمیسته خارج از شهره و نمیتونن محل کارو خالی کنن بیان چون مسوولیت داره.

فقط میگم کاش صبح شنبه قبل ساعت ۹ بیاد ک ببینمش 

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ خونه خودتی چرا خوابگاه میری؟ خودت نمیدونی درست نیس یه مرد و ول میکنی میری انتظار داری بهت حس دا ...

با درسم مشکلی نداره خودش تشویقم کرد. ۴ ترم مجازی خوندم. الان ترم ۶ هستم نمیشه ول کنم. تو شهرستان ما دولتی نداره ک انتقالی بدم. فقط پیام نوره 

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂
واقعا چرا 🥺🥺🥺  چقدر دیگه از درست مونده؟  نمیشه انتقالی بگیری. شاید اونم خسته شده از دور ...

عزیزم نه انتقالی نمیشه. ۲ ترم دیگ دارم. با درسم مشکلی نداره فقط لاغری و بچه دار نشدن مشکلشه

اشکال نداره شوهر منم لی احساس و منم خیلی احساساتی. برای کوچیکترین چیزا گریه میکنم و اونم در عین بی ت ...

دقیقا شوهر منم همینه 🙂 من  دارم نابود میشم

چون یه طرف ماجرا آقا هستش نتونستم جلوی خودمو بگیرم و نظر مو نگم وگرنه این جور تاپیکا شرکت نمیکنم&nbs ...

ممنون که نظر دادین . اما اون لیسانسه منم دو ترم دیگ لیسانس مو میگیرم عقب نمیمونه. 

اره دانشگاهمون مختلطه  اما خودش تشویق میکنه برم دانشگاه. بهم اعتماد داره . مشکلش لاغری من هست ببخشید ولی میگه استخوناتو میخوام چیکار

😔 خیلی ناراحت شدم....ان شالله ک باردار بشی...دخترخاله ی من خیلی لاغر بود بعد پودر جوانه ی گندم سویق خورد ماشاالله خیلی تپل شده شمام ی حرکتی بزن تپل بشی ان شاالله

حالا که امضامو دیدی سه تا قل هوالله بخون و نذر ظهور آقا امام زمان کن🌺
من اصلا اشتها ندارم بد غذا هم هستم اون از چشم من میبینه بچه دار نشونمون رو... میگ چون تو لاغری

خوب عزیزم دیگه وقتی طرف و دوست داری ، زندگیتم دوست داری دیگه هر طور شده باید 

رو خودت کار کنی استهات تحریک بشه ، غذا کم میخوری ، بستی ، شکلات ، چیپس و پفک بخور چیزایی بخور که کالری زیاد داشته باشه ، غذاهاتو چرب تر درست کن ، مطمعن باش سر دو ماه چاق میشی ، بعدم من خودم شغلم جوریه که با مراکز نازایی کار میکنم  ، خانم ۴۰ کیلویی هم باردار میشه ، بیخود مشکل و گردن تو نندازه ، برین پیش فوق نازایی کارتون رو پیگیری کنید ، شاید مشکل از تود همسرت باشه ، بعدم شما خودت میگی هفته ای یک بار میای ، انتظار داری با یک شب رابطه باردار بشین ، رابطه درست تو زمان نزدیک تخمک ،گذاریه یعنی وسط سیکل خانم ،شانس بارداری هم تو یه رابطه به طور کلی بین ۲۰ تا ۳۰ درصد هست ، در ضمن اگر تو رابطه از لولریکنت استفاده میکنی یا هر چیز دیگه ای به طور کلی بزار کنار اثر منفی رو زنده مانی اسپرم داره ، بعد رابطه هم ( موقعی که نزدیک تخمک گذاری هستی چند شب پشت سر هم باید رایطه داشته باشی ) بعد تموم شدن رابطه ده دقیقه سر جات دراز بکش ، بلند نشو ، دست شویی هم نرو .امیدوارم زودتر مشکلتون حل بشه عزیزم 

مشکل از توعه؟

از نظر اون بله

ولی دکتر رفتم فقط یع کیست کوچیک دارم 

اون ک دکتر نمیاد

همه چیو بخاطر لاغریم میدونه

پریشب یک روز کامل بود بهم زنگ نزده بود ساعت ۱۲ شب بهش زنگ زدم ج داد خواب بود انقد بد جوابمو داد گفتم ...

ببین بین دو بچه یکی هی خودش رو ب دست و پات بندازه بگه منو بوس کن منو ناز کن گله کنه نق بزنه

یا یه بچه دیگه که انقدر بامزه است و حرکات و صحبت کردن دوست داشتنی داره که دلت غنج میره

خداوکیلی کدوم برات جذاب تره

به کدوم محبت می‌کنی 

ببین جذابیت شخصیتیت رو ببر بالا 

رو هر چی حساس باشی خدا با همون امتحانت میکنه تا رشد کنی نمونی تو دنیا نبندی به دنیا حرکت کنی رشد کنی 

عشق واقعی فقط خداست