2777
2789

[QUOTE=400942775]عزیزم مشاورت برات طبق آزمون ماز یا قلمچی برنامه میچینه؟؟ چجوری پیش میری[/QUOTE نمیدونم چرا ؟من تازه مشاور گرفتم از موسسه سیب ترش بعد میگن خوب نی نمیدونم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=400942775]عزیزم مشاورت برات طبق آزمون ماز یا قلمچی برنامه میچینه؟؟ چجوری پیش میری[/QUOTE نمید ...

عزیزم بمن میگن مشاورامون ظرفیت ندارن چیکار کنم قبولم کنن 

تو کی مشاور گرفتی

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین

[QUOTE=400942775]عزیزم مشاورت برات طبق آزمون ماز یا قلمچی برنامه میچینه؟؟ چجوری پیش میری[/QUOTE نمید ...

کی میگه خوب نیست قبولی هاشون زیاده حالا این ماه رو پیش برو نخواستی ماه بعد مشاورتو عوض کن 

خودشون ازت آزمون میگیرن؟

سلام برنامه ای که داده خوبه ولی خیلی حجمیه

این همه پول گرفته  خب باید میگفت تو اون ساعت چه گفتاری بخونم  چند تا تست بزنم  خودمم بلد نیستم برنامه بنویسم  نمیدونم 

کی میگه خوب نیست قبولی هاشون زیاده حالا این ماه رو پیش برو نخواستی ماه بعد مشاورتو عوض کن خودشون ازت ...

واقعا نا امید شدم یهو تو گروهای تلگرام میگفتن خوب نیس ازمون هم داره هفته ای 

این همه پول گرفته خب باید میگفت تو اون ساعت چه گفتاری بخونم چند تا تست بزنم خودمم بلد نیستم برنام ...

سیب ترش اصولا میگن اصلا مناسب نیست 

ولی چون گرفتی پیشنهاد میکنم یک ماه باهاش پیش بری تا دستت بیاد که چطوری برنامه میریزن 

ولی برنامه ریزی یعنی باید جزئیاتی باشه 

مثلا دوازدهم فصل ۱ گفتار ۳ 

شیمی مبحث محلول 

اینطوری باید برنامه ریزی بشه

عزیزم بمن میگن مشاورامون ظرفیت ندارن چیکار کنم قبولم کنن تو کی مشاور گرفتی

به منم گفتن ظرفیت نداره  ثبت نام کردم هر وقت ظرفیت خالی بشه خودشون زنگ میزنن من بعد پنج روز زنگ زدن 

به منم گفتن ظرفیت نداره ثبت نام کردم هر وقت ظرفیت خالی بشه خودشون زنگ میزنن من بعد پنج روز زنگ زدن

اها درسته مرسی 

من دیگه گفت ظرفیت نداریم پشیمون شدم :/

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین

سیب ترش اصولا میگن اصلا مناسب نیست ولی چون گرفتی پیشنهاد میکنم یک ماه باهاش پیش بری تا دستت بیاد که ...

اها درسته ولی نمیدونم که چقد تو ی هفته باید بخونم تا بتونم تموم کنم  کتابارو تا کنکور  آزمون  رو چیکار کنم 🥲

اها درسته ولی نمیدونم که چقد تو ی هفته باید بخونم تا بتونم تموم کنم کتابارو تا کنکور آزمون رو چیک ...

به این فکر نکن که چطور تموم کنی 

به این فکر کن که این مبحث رو فول باشی 

نگران نباش منم وضع تو رو دارم 

اینم بگم ۳ ساعت وقت بزار واسه عمومی