2777
2789
خب دلیلش چیه؟اتفاق خاصی افتاده بینتون؟

من بعد عقدم ۸ کیلو لاغر شدم

اون موقع ۱۴ سالم بود و خیلی زیبا.. قدم ۱۵۷ وزنم ۴۸

الان ۱۶۵ قدم هس مث یه زن شکسته وزنم ۴۰

اون زن خوش اندام دوس داره

۲ ساله اقدامیم بچه دار نمیشیم دلش از اینم پره

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂
اره ک میشه دوست من اینجا درس میخونی ازدواج که کرد به خاطر کار شوهرش انتقالی گرفت رفت شهر اون

مثلا من مشهد قبول شدم میتونم انتقالی بگیرم برم تهران؟

دانشگاه فرهنگیان منظورمه

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ک میشه دوست من اینجا درس میخونی ازدواج که کرد به خاطر کار شوهرش انتقالی گرفت رفت شهر اون

خب وقتی بعد قبولی ازدواج کنی خیلی راحت بهت انتقالی میدن یعنی باید بدن ولی وقتی ازدواج کردی و بعد قبول شدی میگن میخواستی نیای مگه نمی دونستی متاهلی .  خواهر من دو سال خودش یزد بود شوهرش تهران بهش انتقالی ندادن. گفتن میخواستی نزنی یزد ☹️

اصلا سعی نکرد آرومم کنه فقط ی بار گف چیه منم گفتم ک بی احساسی و دلم تنگه و فلان  اونم بجای ای ...

هنوز بهش گفتم با گریه شدیددد گفتم تو بجای اینکه منو آروم کنی... می‌بینی هم ک همین امشب با همیم .. ترجیح دادی حرف دلتو بگی 

اونم گف شرمنده نمیتونم فیلم بازی کنم😭😭

انگار یکی چاقو میزنع هی تو قلبم

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂
کاش از هم دور نبودین

😔😔کاش

هنوز بهش گفتم با گریه شدیددد گفتم تو بجای اینکه منو آروم کنی... می‌بینی هم ک همین امشب با همیم .. تر ...

شوهرت چیکارس

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
تا اینقدر ضعیفی اون ازت خوشش نمیاد قوی باش نشون نده اگه زنگ نزد تو هم نزن 

نمیتونم

وابستشم خیلی دوسش دارم 😭😭 لعنت بمن

من بعد عقدم ۸ کیلو لاغر شدم اون موقع ۱۴ سالم بود و خیلی زیبا.. قدم ۱۵۷ وزنم ۴۸ الان ۱۶۵ قدم هس مث ...

تو فامیلای ما ی دختر بود خیلی لاغر بود بچه دارم نمیشد

ب وزن ایده آلش ک رسید بچه دار هم شد.دکتر گفته بود وزنتو درست کن چیزای مقوی بخور

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
😔😔کاش

برو دکتر تهران 

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
شوهرت چیکارس

تو هلال احمره

من بعد عقدم ۸ کیلو لاغر شدم اون موقع ۱۴ سالم بود و خیلی زیبا.. قدم ۱۵۷ وزنم ۴۸ الان ۱۶۵ قدم هس مث ...

یعنی چی زن خوش اندام دوست داره. والا همه الان لاغر دوست دارن بعدم ادم هر جور باشه باید طرف دوستش داشته باشه خب یه روز لاغر یه روز چاق یعنی وقتی چاق شدیم نباید کسی دوستمون داشته باشه. من لاغر بودم الان چاقم یعنی شوهرم حق داره منو دوست نداشته باشه؟ 🥺 حالا خود شوهرت خیلی ایده الال؟  دکتر رفتی برای بچه؟ 

تو هلال احمره

نا امید نشو ببین از خدا بخواه دکترم برو

تو فامیلای ما ی دختر بود خیلی لاغر بود بچه دارم نمیشد ب وزن ایده آلش ک رسید بچه دار هم شد.دکتر گفته ...

من اصلا اشتها ندارم بد غذا هم هستم اون از چشم من میبینه بچه دار نشونمون رو... میگ چون تو لاغری

عزیزم حتما برو  پیش متخصص تغذیه رژیم بگیر وزنت خیلی کمه و ممکنه همین وزن کم رو بارداری ت هم اثر بذاره ضمن اینکه وقتی انقد وزنت کم باشه بارداری ت پر خطر میشه،مشکلت انقد حاد نیست که زانوی غم بغل گرفتی