2777
2789
عنوان

بیاید کمک ی لحظه خانمهای متأهل

829 بازدید | 50 پست

خانما رفیقم رابطه داشته الان دوروز گذشته ولی نگران حامله بشه ۴ تا ال دی بخور الان حله یا باید اورژانسی بخوره

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

احتمال حاملگی با پیش آب داریم اصلا؟

دوره تخمک گذاریشم نیست

من میگم نگران الکیه

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت خودتی اره؟ اورژانسی بخور فوری 

ن عشقم من تازه جدا شدم با کی میتونم رابطه داشته باشم ☹️

خب شما که کاری میکنین چرا قبلش  فک نمیکنین قرصی آمپولی چیزی بزنین 

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
دیگه خیلی فاصله افتاده زودتر باید میخورد 

مغز منو سرویس کرد بعد دوروز فهمید چیکار کرد خانم