2777
2789
عنوان

بیاید کمک ی لحظه خانمهای متأهل

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 50 پست
نزدیک پریود از تخمک گذاری گذشته ولی بازم اورژانسی اگه میخواد بخوره فک کنم تا۷۲ساعت اثر میذاره ولی اث ...

مرسی عشقم از راهنمایی هات

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با پیشاب باردارم اما فک نکنم چون ال دی خورده باردار شه

ایشالله ک خیره😂تو دوره تخمک گذاری بودی؟

ببین این دو راند رابطه داشته پشت و شوهر خنگش نرفته بعد رابطه اول جیش کنه و این نگران تو لوله ها مثلا اسپرم مونده باشه و این مامان شه

برا تو اینجوری بوده ؟

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
اورژانسی ی گنده بخوره دهنش سرویس میشه دیکه هم بدون پیشگیری رابطه نداشته باشه بدون ک ا ن دوم برا خودش ...

کاندوم صد در صد مطمئنه؟ما روش جلوگیریمون کاندوم ولی من بازم وقت پریودیم استرس میگیرم

من از امشب میخام شبی دو تا کلومیفن بخورم دکتر تجویز کرده، ایا امکان بارداری دارم یا امید وار نباشم&n ...

اینو من اطلاعات ندارم ایشالله خانما راهنمایی کنن

امیدوارم زودی مامان شی جیگر

ایشالله ک خیره😂تو دوره تخمک گذاری بود، ببین این دو راند رابطه داشته پشت و شوهر خنگش نرفته بعد رابط ...

من یه راند رو بزور میرم خواهر اما مال ما چون تو دوران تخمک گذاریم بوده گرفته

من یه راند رو بزور میرم خواهر اما مال ما چون تو دوران تخمک گذاریم بوده گرفته

اها مرسی عسلم

ایشالله نی نی صحیح و سلامت بیاد  بغلت

ن  در دوران عقده بیچاره😂  داشتن رابطه کامل

چقدرراحتی میاییداینجورمسایلم براهم تعریف میکنی د

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

از این بدترا رو هم  تعریف کردن 

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
از این بدترا رو هم  تعریف کردن

انگاررابطه منودوستام زیادپاستوریزه است😄😄😄😃

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

انگاررابطه منودوستام زیادپاستوریزه است😄😄😄😃

عاره دیگه اینجا  همه راحتن  باهم  تازه  بیشتر دوستایه  طرف میان واسش تاپیک میزنن  سوالشو میپرسن ازش طرفداری میکنن  خلاصه کلا درمورد دوستشون همه چیو میدونن

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
عاره دیگه اینجا  همه راحتن  باهم  تازه  بیشتر دوستایه  طرف میان واسش تاپیک ...

😂🤝🏻🚶‍♀️

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

عاره دیگه اینجا  همه راحتن  باهم  تازه  بیشتر دوستایه  طرف میان واسش تاپیک ...

همه رفیقام اینجوری راحتن باهم چون صمیمیم

شما مشکل برات ب وجور بیاد ب رفیق صمیمیت نمیگی