تورو خدا بخونید همشو
صبح ساعت ۷ونیم از پله ها اومدن با کلی هیاهو بماند ک چقد همسایه ها عصبانی شدن بعد ی ماهه اومدن همسایه بالایی ماهستن مستجرن چهارتا بچه دارن بامهمونا انقددددددر بالاپایین پریدن حالا بگم بچن اونا انقددددر بلند حرف میزنن ک انگار تو خونه ماهستن تصور کنید اپارتمان کاملا خلوتو درسکوت صدای ی عده ک انگار حموم عمومی هستش انقد سر درد گرفتم رفتم بهشون گفتم ک چ خبرتونه طلبکارم میشه مهمون برام اومده نباید اینجوری بگی گفتم با مهموناتون کاری ندارم ارومتر حرف بزنید کله سحره ظهر نیس ک ماه رمضونه ملت خوابن یکم مراعات کنید خودش از ی طرف ابجیش ک تازه اومده بود تو خونه اونم میگف ابجی بیا اینور فرهنگ اپارتمان نشینی ندارن گفتم تو ک داری ارومتر صحبت کن رعایت کن گفتم تقصیر منه اومدم تذکر بدم حرف زدن باشما مثل کوبوندن میخ ب سنگه فهمو شعور ندارین ادب خودتون ک هیچ از مهمونتونم ادب میباره اومدگ هی تو راهرو داد میزد از صبح ۷ونیم تا الان ی بند بالاپایین میپرن یجوریه ک فک کنم خود بزرگتراشم میپرن انقد نفهمن تورو خدا مراعات حال بقیرو بکتید حالا اگه ماه رمضون نبود یچیزی مردم ب استراحت نیاز دارن
من چیکارکنم الان بقران کلافه شدم خودمم بچه دارم پ چرا اونجوری نیس حالا بچه من بیش فعالم هست اصلا سرو صدانداریم نمیذارم میگم مردم استراحت میکنن