2777
2789
عنوان

همسایه بد کلافمون کردن

185 بازدید | 7 پست

تورو خدا بخونید همشو 

صبح ساعت ۷ونیم از پله ها اومدن با کلی هیاهو بماند ک چقد همسایه ها عصبانی شدن بعد ی ماهه اومدن همسایه بالایی ماهستن مستجرن چهارتا بچه دارن بامهمونا انقددددددر بالاپایین پریدن حالا بگم بچن اونا انقددددر بلند حرف میزنن ک انگار تو خونه ماهستن تصور کنید اپارتمان کاملا خلوتو درسکوت صدای ی عده ک انگار حموم عمومی هستش انقد سر درد گرفتم رفتم بهشون گفتم ک چ خبرتونه طلبکارم میشه مهمون برام اومده نباید اینجوری بگی گفتم با مهموناتون کاری ندارم ارومتر حرف بزنید کله سحره ظهر نیس ک ماه رمضونه ملت خوابن یکم مراعات کنید خودش از ی طرف ابجیش ک تازه اومده بود تو خونه اونم میگف ابجی بیا اینور فرهنگ اپارتمان نشینی ندارن گفتم تو ک داری ارومتر صحبت کن رعایت کن گفتم تقصیر منه اومدم تذکر بدم حرف زدن باشما مثل کوبوندن میخ ب سنگه فهمو شعور ندارین ادب خودتون ک هیچ از مهمونتونم ادب میباره اومدگ هی تو راهرو داد میزد از صبح ۷ونیم تا الان ی بند بالاپایین میپرن یجوریه ک فک کنم خود بزرگتراشم میپرن انقد نفهمن تورو خدا مراعات حال بقیرو بکتید حالا اگه ماه رمضون نبود یچیزی مردم ب استراحت نیاز دارن

من چیکارکنم الان بقران کلافه شدم خودمم بچه دارم پ چرا اونجوری نیس حالا بچه من بیش فعالم هست اصلا سرو صدانداریم نمیذارم میگم مردم استراحت میکنن

عوض عذر خواهی کم مونده بود منو بخورن.

بخدا تو همکف اپارتمان ی خانواده افغانستانی اومدن اونام پرجمعیتن نصف شب ی سروصدایی داشتن شوهرم از بالکن گف یکم مراعات کنید همتون باهم حرف میزنید بچه کوچیکم دارنا باهم ساکت شدن حتی بچه کوچیک اون از افغانستانی ها این از هموطن خودمون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اینا باهات لج کردن به نظر من تنها راه حل اینجور همسایه ها اینه باهاشون صمیمی شد تا تو رودربایست ...

صمیمیت سرشون نمیشه اصلا شمالی هستن ب شمالیا توهین نمیکنما سه تا همسایه شمالی داریم یکیش انقد شیرین زبونه ادم هرچقد باهاش حرف میزنه بیشتر دوسداره حرف بزنه انقد شیرینه محترمه ولی این نفهمه خیلی نفهمه مامانش گفت اره ماه رمصونه ببخشید ی تلنگر ب مامانش زد توبرو اونور نیا خودم میتونم حرف بزنم پاچه میگرفت خواهرش بدتر از خودش گفتم برو قرصاتو بخور  یا دکترتو عوض کن حالت بده اومدم هی داد زد 

همه همسایه ها ب شوهرم میگن مدیر شو قبول نمیکنه میگه دردسر داره اکثر کارای ساختمونو چون شوهرم انجام میده بهش میگن خودت بهتری برا مدیریت قبول نمیکنه شوهرم گفت شماره صاب خونشونو دارم زنگ میزنم میگم من مدیرم اعتراض دارن همسایه ها یروز مهمون اومده همه رو ذله کردن

متاسفانه فرهنگ و شعور تزریق کردنی نیست 

منم داغونم 

بدترین حالتش طلبکار بودنه 

سروصدا میکنن بعد میگی بهشون به ادم فحشم میدن 

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉