2777
2789
عنوان

مادرشوهرو مهمونی دادناش

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 80 پست
چرا؟؟؟تک عروس بیشتر باید محلت بذارن 

منم تک عروسم محل چیه؟؟؟ والا فقط کارش دخالت و دعوا انداختن منو شوهرمه.

همش میگم کاش دو‌تا جاری داشتم همدستی میکردیم حالشو‌ میاوردیم سر جاش

یاشاسین آذربایجان💓✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمشو مادرشوهر سیو کردم ولی تو خونشون که میرم صداش میکنم مامانِ فلانی ( اسم شوهرم) 

و باباشم سیو کردم پدرشوهر و صداش میکنم بابای فلانی(بازم اسم شوهرم) 

بچه ها من چن وقت پیش یه حرفی زدم شوهرم فک میکنه من واقعا بدم با خانوادش، درصورتی که نیستم بخدا 

خیلی ساده ام 

مادرشوهرم اما خیلی زبونش چربه و عزیزم و جونم میگه و حتی به من میگه دوستت دارم. فقط به زبون. تو عمل چیزی ندیدم. 

بنظرتون زشته که من صداش میکنم مامانِ فلانی؟ 

قبلا میگفتم مامان. اما فهمیدم واقعا عین مامانم نیست من زورم می‌گرفت. 

چیکار کنم. 

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی،صفر میشی!  

اسمش تا چند وقت پیش مادر بود همراه با استیکر قلب

اما الان اصلا ذخیره نیس تو گوشیم بس که خودشو از چشمم انداخت

اینم بگم اصلا مارو دعوت نمیکنه ک زودتر برم یا نرم همیشه خودمون میریم

لعنت به وسواس فکری🥲بچه ها کمکم‌ کنید اگه دکتر خوبی میشناسید در این رابطه معرفی کنید😭❤️
یا خدا😂😂 بنظرت اونا تورو چی سیو کردن؟

مادر شوهرم عروس خانوم 😍

جاریامو نمیدونم ۴ سال قهریم 🙃باهیچ کدام رفت و آمد نداریم .... نه من نه شوهرم .... بماند چرا ولی بد کردن خیلیم بد کردن .... اگر مادرشوهرم عروس خانوم سیو کرده چون پشیمانه پشیمان ولی چه سود

دخترم جونمه ❤👧
این مردا گاها یا هیچی نمیبینن یا واقعا نمیفهمن یا خودشونو میزنن به نفهمیدن. والا بگو‌دیگه نوبته ماد ...

نه عزیزم هم خوب میبینه هم متوجهه

به قول پسرم ما اولویت زندگیش نیستیم

همه زندگیش تو مامان باباش خلاصه میشه

به خدا اگه پسر کوچیکم رو بهم میداد فقط و فقط به خاطر همین اخلاقش یه لحظه تحمل نمی کردم

مامان جونش خسته میشه عزیزم خسته

نه عزیزم هم خوب میبینه هم متوجهه به قول پسرم ما اولویت زندگیش نیستیم همه زندگیش تو مامان باباش خلا ...

اره والا همینه.فقط وقتی به ما میرسه کور میشن و نمیفهمن.ولی مامان جونشونو خوب درک میکنن.🙄

یاشاسین آذربایجان💓✌

خب اوایل میگفت ولی دید حق با منه بعد مادرشوهرم اخلاقش یه طوریه بچه های خودش هم باهاش مشکل دارن یعنی ...

والا مال منم یه چیزی تو این مایه ها هستن

پسرشم خوب می دونه

ولی به روش نمیاره همیشه از نظرش من وظیفمه به اونها خدمت رسانی کنم

اسمشو مادرشوهر سیو کردم ولی تو خونشون که میرم صداش میکنم مامانِ فلانی ( اسم شوهرم)  و باباشم س ...

مادرشوهره منم همینه با عزیزم و‌جونم و قربونت برم گفتن زیر زیرکی فتنه میکنه.

وقتی میگه قربون چشمات برم عوق میزنم رسما🤢

یاشاسین آذربایجان💓✌