شفلوراجان مدیر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 199 عنوان مادرشوهرو مهمونی دادناش | مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 80 پست خانما شما اسم مادر شوهرتونو چی ذخیره کردید تو گوشی؟ و اینکه هر وقت شمارو مهمون میکنه خودتونم میرید کمک زودترش؟ 🤔حتی اگه همه جاریا رو باهم دعوت کرده باشه و اونا نیان کمک 1402/01/22 | 09:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمیه_1367 عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 21636 چرا شد حج زهره چون خیلی ازش بد رفتاری دیدم لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
توانام عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 1550 😐چرا واس اینکه پسرموباردارشدم گوشیوروم کوبیدبجای تبریک....همیشه دنبال اینه یه ایرادو حرف و حدیثی دربیاره ولسم ....هرچی بهش خوبی کردم جوابموبابدی دادووو
شکلات_سنگی_رنگی عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 1150 دقیقا همینه.جلو شوهرم خودشوخوب نشون میده و شوهرمم میگه مامانم خیلی خوبه و تورو خیلی دوس داره.واقعا ... واقعا درکت میکنم عزیزم مال منم همینطوره وقتی شوهرم نیست همش کنایه میزنه که عروسای من خوب نیستن و فلاننولی جلو شوهرم همش خوبی منو میگه اه از هر چیییی مادرشوهر و خانواده شوهره متنفرم گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی،صفر میشی!
شکلات_سنگی_رنگی عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 1150 من ی جا خوندم نوشته بود تا میتونید جلویی شوهرتون با مادرش خوب رفتار کنید اگر مادرش چیزیم بهتون ... مرسی عزیزم گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی،صفر میشی!
شکلات_سنگی_رنگی عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 1150 آره با اسم شوهرت زیادجالب نیس صدا بزنی .منم اصن مادرشوهرمو نمیتونم مامان صدابزنم سعی میکنم اصن صدانز ... خب این که بده، مامان هم نمیتونم بهش بگم خوشم نمیاداینطوری هم زشته، خب وقتی تو آشپزخونه اس میخام صداش بزنم چی بگم برم پیش تو آشپزخونه زل بزنم تو چشاش حرفمو بزنم بدتره که گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی،صفر میشی!
فذجطفند عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4037 خب این که بده، مامان هم نمیتونم بهش بگم خوشم نمیاد اینطوری هم زشته، خب وقتی تو آشپزخونه اس میخام صد ... منماصن نمیتونم مامان بگمشن حتما نباید ک ب اسمی چیزی بگی مثلا ی چیزی میخای بگو بیزحمت دارین میاین فلان چیزم بیارید الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍