2777
2789
عنوان

مادرشوهرو مهمونی دادناش

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 80 پست

شمارشو ندارم.همسرم‌زنگ میزنه گاهی گوشی رو میده به من.مهمونی هم فقط خودشونن بیشتر.خودن بهش دیگه زنگ نمیزنم چون دروغگو هستن .هر دفعه زنگ‌میزدم بعدا یه حرفی توش در میومد.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل مادرشوهره من.فقط انتظار داره خودش و دختراشو دعوت کنم اما خودش سالی یه بارم دعوت نمیکنه.من و شوهر ...

مادرشوهر من همون سالی یه بارش هم نمیگه

زمانیم که عقد بودم نمیگفت

هم خودش هم دخترش اصلا حتی دوست ندارن در حد سر زدن بریم خونشون واضح گفتن ما حوصله مهمون نداریم

منم دیگه نمیگم 

رفتنم که گفتن نیاید

مثل مادرشوهره من.فقط انتظار داره خودش و دختراشو دعوت کنم اما خودش سالی یه بارم دعوت نمیکنه.من و شوهر ...

واقعا. من دیشب سر همین با شوهرم حرفم شد

10 روز اومدن شمال خونه ما ناهار و شام و افطار و سحر و صبحانه دادم بهشون چون یه سری روزه بودن یه سری نبودن

الان 5 روزه برگشتیم از شمال دیشب میگه عقلت نمیرسه مامانم اینا رو افطار دعوت کنی

جالبه هر سال ما فقط باید دعوت کنیم خودش و دخترش خسته میشن

شوهرت مامانتو چی ذخیره کرده 

مامان نفس  منا نفس سیوکرده-

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
واقعا. من دیشب سر همین با شوهرم حرفم شد 10 روز اومدن شمال خونه ما ناهار و شام و افطار و سحر و صبحان ...

این مردا گاها یا هیچی نمیبینن یا واقعا نمیفهمن یا خودشونو میزنن به نفهمیدن.

والا بگو‌دیگه نوبته مادر جونته که دعوتمون کنه.

مامان من همیشه میگه بچه ها باید ده بار بیان بزرگترا شاید یه بار.

یاشاسین آذربایجان💓✌

خوش به حالت که شوهرت نمیگه ما نمیریم ولی تو باید دعوت کنی

خب اوایل میگفت ولی دید حق با منه

بعد مادرشوهرم اخلاقش یه طوریه بچه های خودش هم باهاش مشکل دارن یعنی خیلی خیلی خودخواهه و پولکی حتی پدرشوهرم تحملشو نداشت سالهاست جدا زندگی میکنه فقط براشون پول میفرسته

بچه هاش کاراشو انجام میدن ولی قلبا ازش راضی نیستن

قبل از اینکه من وارد خانوادشون بشم با همه مشکل داشت