2777
2789
عنوان

مادرشوهرو مهمونی دادناش

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 80 پست
مادرشوهره منم همینه با عزیزم و‌جونم و قربونت برم گفتن زیر زیرکی فتنه میکنه. وقتی میگه قربون چشمات ب ...

دقیقا همش جلو شوهرم، قربون صدقه من میره ولی میدونم پشت سرم خوب میکوبه منو. 

یه بار جلو شوهرم بهم گفت خیلی دوستت دارم 

بعد شوهرم تا چن ماه میگفت ببین چه مادرشوهری داری 

عملا همین کارو میکنه فقط، هیچ کاری برای من نکرده حتی یه بار زنگ نزده منو دعوت کنه بیا خونمون، 

میخام منم عین خودش باشم من که اهل این حرفا نیستم میشم آدم بده

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی،صفر میشی!  
انقدر از دستش خسته ام که صبح داشتم فکر می کردم یا جدا بشم یا بگم کلا برو با خانواده ات زندگی ک دست ا ...

کاش میشد.منم چند بار گفتم برو با ننت زندگی کن ولی مگه میره؟؟🤷🤣

ولش کن بخاطر بهاطر اونا قرار نیست زندگیمونو خراب کنیم.باید بی خیال باشیم و به حرفا و کاراشون فکر نکنیم.

یاشاسین آذربایجان💓✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همش جلو شوهرم، قربون صدقه من میره ولی میدونم پشت سرم خوب میکوبه منو.  یه بار جلو شوهرم ب ...

دقیقا همینه.جلو شوهرم خودشو‌خوب نشون میده و شوهرمم میگه مامانم خیلی خوبه و تورو خیلی دوس داره.واقعا چطور میتونن اینقد دو رو باشن؟ من که نمیتونم.

من از دست کارای مادرشوهرم تپش قلب گرفتم.چند وقت پیش تو خونشون سره یه موضوع مسخره داد و بیداد راه انداخت سرم.من تپش قلب گرفتم رفتم اب بخورم اوند تو اشپزخونه گفت فتنه خانوم میدونم چیزیت نیست و بازیته😔

بعد اومدیم تو پذیرایی پیش شوهرم بهم گفت الهی فدات شم دراز بکش اروم باش 🙄🤷

بخدا میخواستم خفش کنم ولی دیگه دست و پام رو اسلام بسته بود🤣

یاشاسین آذربایجان💓✌

مادر شوهرم خیلی سمیه یه بار صداش کردم مامان جواب داد من مامان کسی نیستم ومن الان 20 ساله اصلا صداش نمیکنم تو گوشیمم  مادر شوهر ذخیره کردم همیشه با من بد بود چون پدر شوهرم عاشق من بود اون به شدت حسودی میکرد بعد فوت پدر شوهرم باهاش قطع رابطه کردم چون همیشه ارزوشه من طلاق بگیرم در حالی که میدونه غیر من وبچه هام هیچکی پسرشو تحمل نمیکنه 

دقیقا همش جلو شوهرم، قربون صدقه من میره ولی میدونم پشت سرم خوب میکوبه منو.  یه بار جلو شوهرم ب ...

من ی جا خوندم نوشته بود تا میتونید جلویی شوهرتون با مادرش خوب رفتار کنید اگر مادرش چیزیم بهتون گفت شما با ارامش بهش جواب پس بدید اینطور شوهرتون میگه زنم چقدر احترام میگیره اگر پس فردا مادرشوهرتون رفت چیزی درباره شما بگه شوهرتون میگه نه زن من اینطور نی چون خوب شمارو دیده 

ب این میگن سیاست زنان

چرا؟؟؟تک عروس بیشتر باید محلت بذارن 

والا شوهرم پنج تا خواهر ،که از همشون هم بزرگتره از چهار ده سالگی هم کار کرده براشون چقدرم جهیزیه خرید،ولی حالا چهار ساله یه زنگ نمی زنن بگن مردی یا زنده ای،اونوقت مادر شوهرم عید اومد میگه شما اول برید تا اونها هم بیان،اونوقت بنظر ت همچین آدمهایی به عروس و دختر مردم محبت میکنن

اسمشو مادرشوهر سیو کردم ولی تو خونشون که میرم صداش میکنم مامانِ فلانی ( اسم شوهرم)  و باباشم س ...

آره با اسم شوهرت زیادجالب نیس صدا بزنی .منم اصن مادرشوهرمو نمیتونم مامان صدابزنم سعی میکنم اصن صدانزنم جوری ک بیشتر بخام حرف بزنم شماخطاب میکنمش ونزدیکشم 

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 

من همیشه آخرین نفر میرم، کمک هم در حد اینکه ظرف سالاد رو میذارم روی میز، یه کم هم موقع میز جمع کردن کمک می کنم

من خونه ی خودمم کار نمی کنم بقیه هم می دونن انتظار ندارن دیگه

مامان محمد نه والا دیگه زودتر نمیرم چون پسرگلشون میگن باید خودمون خونه درست کنیم ببریم مامانش خسته ...

منم تو خونه میپزم میبرم، پدر شوهرم فوت کرده ما چند روز یه بار میریم شبم باید بمونیم 

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 
منم تو خونه میپزم میبرم، پدر شوهرم فوت کرده ما چند روز یه بار میریم شبم باید بمونیم 

یعنی همیشه میگم خدایا از عمر من بردار به عمر پدر شوهرم اضافه کن که اگه نباشه من بدبخت میشم

به خدا قسم تو 10 سال دیگه منی

یعنی همیشه میگم خدایا از عمر من بردار به عمر پدر شوهرم اضافه کن که اگه نباشه من بدبخت میشم به خدا ق ...

همین الانشم بدبخت شدیم، دوساله کارمون همینه، تازه بعضا ایراد هم میگیره، غذا بی نمکه، لپش زیاده، و.... 

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair