2777
2789
عنوان

درسته قیافه مهمه ولی

96 بازدید | 8 پست

سلام

مهمه ولی نامرد نباشین

هر لحظه ممکنه یکی بهتر رو ببینی 

دلیل نمیشه با رلتون کات کنید

کلا چطور این کارو میکنن؟

واقعا نمیتونم هضم کنم

یکی از دوستام رل زد چند هفته بعد خوشگلش اومد کات کرد بعد یه جور توجیه میکرد مظلوم نمای میکردا پسره مقصر میشد

چه ربطی به قیافه داره اصلا تو از یکی که خوشت میاد به نظرم خیلی اوقات حتی جذب قیافش نمیشی مثلا نمیتونی بگی این بخش از صورتش خیلی زیباست وقتی واقعا از کسی خوشت بیاد اون برات تبدیل میشه به خوشگل ترین ادم روی کره زمین 

چه ربطی به قیافه داره اصلا تو از یکی که خوشت میاد به نظرم خیلی اوقات حتی جذب قیافش نمیشی مثلا نمیتون ...

ربط داره خو.

الان خیلی تو دخترا میبینم

یکی بهتر میاد قبلی ولی میکنن

خیلیم عالی توجیه میکنن.

ببین هررر روز ممکنه یکی بهتر رو ببینی هر روز دلیل نمیشه ول کنی طرفو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربط داره خو.الان خیلی تو دخترا میبینمیکی بهتر میاد قبلی ولی میکننخیلیم عالی توجیه میکنن.ببین هررر رو ...

خب منم همینو میگم تو وقتی یکیو دوست داشته باشی اون میشه بهترین دیگه ادم دیگه ای درکار نیست اونا بدون واقعا طرفو دوست ندارن صرفا جهت فان باهاشن

میگم مگه شما هم وقتی یکی بره تو دلتون براتون از همه دنیا قشنگتر نمیشه؟ والا پارتنر من برام از همه دن ...

دقیقااااااااااا منم موافقم اصلا ربطی به قیافه و این داستانا نداره تو وجود اون ادمو دوست داری

میگم مگه شما هم وقتی یکی بره تو دلتون براتون از همه دنیا قشنگتر نمیشه؟ والا پارتنر من برام از همه دن ...

اصولا همینه دیگه اصلش.

جامعه داره عوض میشه متاسفانه

درصد کمی اینجورین