2777
2789
عنوان

مادرشوهرو مهمونی دادناش

2209 بازدید | 80 پست

خانما شما اسم مادر شوهرتونو چی ذخیره کردید تو گوشی؟ 

و اینکه هر وقت شمارو مهمون میکنه خودتونم میرید کمک زودترش؟ 🤔حتی اگه همه جاریا رو باهم دعوت کرده باشه و اونا نیان کمک 

اسمشو مامانه علی سیو‌کردم

نه نمیرم دم افطار با شوهرم میرم مگر اینکه مهمونی خیلی بزرگی یا مراسم روضه ای باشه که اونم یکم زودتر و گاهی اوقات میرم

مامانم اینقدر زیباست که گاهی باورم نمیشه واقعیه❤️…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر سیو کردم.مهمونیا رو حقیقت ما از همه دیرتر میرسیم.اونا دیوار به دیوارن همگی زودتر میرن.من وقتبگی برم کارا تموم شده.عوضش ظرفارو من میشورم که پدرمم درمیاد چون خیلی هستیم ماشالا😂

مامان سعید-نه نمیرم همیشه ساعت 6و7میرم جاری ندارم فعلا

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

اسمشو اصلا سیو نکردم

مادرشوهر من اصلا دعوت نمیکنه

همش فقط میومد خونه ما یا ما دعوت میکردیم

۷ ساله دارم زندگی میکنم شاید سه بار رفتم خونش اونم همسرم برده خودش اصلا دعوت نکرده تاحالا

چرا شد حج زهره 

من یه مدت گذاشته بودم شمر   

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين