2777
2789
عنوان

مادرشوهرو مهمونی دادناش

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 80 پست

من اسمش رو مامان(اسم شوهرم) سیو کردم و هرگز قبل مهمونی نرفتم کمکش ولی حتما زنگ می زنم تعارف می کنم بعدش هم زنگ می زنم تشکر می کنم حتی اگر جاریم خودش رو پاره کنه از کار کردن و خود شیرینی کردن من بازم نمی رم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمشو قوم الظالمین سیو کردم . خودشم میدونه و میخنده    

اونم منو قرتی خانوم سیو کرده 

نه کمک نمیرم . مثل مهمون میرم و میام

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اسمشو اصلا سیو نکردم مادرشوهر من اصلا دعوت نمیکنه همش فقط میومد خونه ما یا ما دعوت میکردیم ۷ ساله ...

مثل مادرشوهره من.فقط انتظار داره خودش و دختراشو دعوت کنم اما خودش سالی یه بارم دعوت نمیکنه.من و شوهرم گاها بعده شام میریم فقط

یاشاسین آذربایجان💓✌

من مادرجون ذخیره کردم 

من قبلا که باهاش زندگی میکردمم وقتی جاریا میومدن کار نمیکردم حالام که جدا هسیم خودش از شب قبل همه چیو اماده کرده تا برسیم 

فقط یه توستر داره بلد نیست باهاش کار کنه غذاهایی که میخواد بذاره اونجا صبر میکنه من برم بذارم. منم انجام میدم چون میدونم باهام راحت تره

مادرشوهر سیو کردم قبلا که مهمونی تو خونه می گرفت ژله و سالاد و سالاد ماکارونی رو من درست می کردم 

خودم هم پیشنهاد می دادم اون انتظاری نداشت 

ولی الان برای خودمون هم غذا از بیرون می گیره تعداد هم زیاد باشه می‌بره رستوران