2777
2789
عنوان

از دوران عقد زندگیم خوب نبود فقط ۱۵سال.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 64 پست
وارد نیستم به خدا برا همون تایپیک زدم برا اجرا گذاشتن مهریه کجا برم ؟

برید وکیل براتون دادخواست نفقه و اجرت المثل بنویسه اگر وکیل زیاد میگیره عریضه نویس بنویسه از طریق دفاترخدمات الکترونیک اجرا بذارین 

ولی ما یه شب دعوا کردیم شوهرم خونه ما بود گفت دارم آبرو داری میکنم وگرنه همین الان میرفتم منم بهش گف ...

آخه بچه این چه عجله ای دارین شوهر می کنین 

هیعیی

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه خلی اقلا بگو یه مسکن مهر به اسمم بخر مهرمو می بخشم .دختر با چهل تومن جدا بشی . نکننن

نمیده 

یا باید عمرم تلف بشه یا باید خودم گلیمم و از اب بکشم بیرون 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
برید وکیل براتون دادخواست نفقه و اجرت المثل بنویسه اگر وکیل زیاد میگیره عریضه نویس بنویسه از طریق دف ...

برا عریضه برم دادگاه؟

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
نمیده  یا باید عمرم تلف بشه یا باید خودم گلیمم و از اب بکشم بیرون

اگه دست بزن همیشگی نداره

اگه اخلاقش وحشتناک نیست 

اگه خیانت جنسی نداره

با این شرایط طلاق نگیر . یا قوی باش حقت را بگیر

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
خوش به حالت بابا راحت میشی فقط برو سر کار ببین وقتی بعد 15 سال درست نشده بعد150 سال هم درست نمیشه

اره به خدا نظر خودمم همینه باورت میشه دیگه نمیکشم حتی دیگه یه قطره اشکم ندارم

اره به خدا نظر خودمم همینه باورت میشه دیگه نمیکشم حتی دیگه یه قطره اشکم ندارم

به خدا صبح داشتم فکر می کردم 20 سال عمرم حروم شد 20 سال دیگه ام همین طور پیش میره تا یا من بمیرم. یا خودش یا مامانش

کاش منم می تونستم جدا بشم قد یه دنیا خسته ام

اگه دست بزن همیشگی نداره اگه اخلاقش وحشتناک نیست  اگه خیانت جنسی نداره با این شرایط طلاق نگی ...

دست به زن داشته قبلا 

معتاد بوده چند بار خودم تنهایی با بدبختی ترکش دادم کاش همونجا به همه میگفتن 

خسیسم هست 

من هیچی از اخلاقای بد شوهرم به بقیه نگفتم الانم بفهمن فک میکنن خوشی زده زیر دلم 

نمی دونم با چهل تومن رهن خونه ، سال بعد که شد هفتاد تومن چکار میکنی

😔😔😔

آخه بچه این چه عجله ای دارین شوهر می کنین  هیعیی

خب شد نوشتم خانوادم حمایتم نمیکنن   و مجبورم  چرا قضاوت بی مورد میکنین به همین ماه رمضونی هر کس منو قضاوت کرد سر خودش و خواهرش و دخترش بیاد  

در حسرت تپل شدن🥺
الان شوهرت چی داره ؟ خونه ماشین ملک ؟

خونه ماشبن کار ثابتت