2777
2789
عنوان

از دوران عقد زندگیم خوب نبود فقط ۱۵سال.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 64 پست
نه عزیزم نفرین چرا  حقیقتا خودمم میترسم اما مطمئنم نمیکنه این کارو برام  خانوادم اصلا حم ...

سلام

عزیزم من راه شما رو رفتم اگر دوست داشتی میتونم راهنماییت کنم

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  

استارتر عزیزم نمیخوام بترسونمت اما الان یه بسته همبر سی درصد که قبل عید 34 تومن بود و پارسال پنج و ده تومن بود ،  در اوکالا 50تومنه . نیم کیلو سوسیس در طول یکسال از سی تومن به هفتاد رسیده . گوشت و برنج گرونه . دیروز چند قلم کوچولو سفارش دادم سیصد تومن شد شوهرم پرداخت کرد اما وقتی گفتم لوبیا چیتی هم نداریم دعوا کرد . حتی مردها هم از پسش برنمیان

اوضاع داغونه روی طلاق تنها تمرکز نکن .

اول ببین میتونی شغل پایدار پیدا کنی . فکر یکسال نباش . چشمت را هم بزنی میشه سال بعد . نمیترسونمت میخام چشماتو باز کنی و پشیمون نشی

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مادر من برعکس   هر کاری میکنه جدایی پیش نیاد  خیلی شوهرمو پر رو کرده منم اصلا دوس ...

تنها کاری که می تونی انجام بدی مستقل شو هنوز سنت کمه درست رو جدی ادامه بده یا یه مهارت یاد بگیر مردا متنفرن که زن وابسته باشه دیگه هم ضعف نشون نده

دختر جان این چه حرفیه مگه پیرزن سلام 100 ساله ای، هر کسی هر انتقادی کرد جبهه نگیر با کلمات بهتر میتو ...

فقط امضاتون👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

ای عشق همه بهانه از توست....