2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم کسی بلده

1051 بازدید | 95 پست

سلام من عکس رنگی رحم انداختم لوله راست ندارم به فارسی نوشته ولی اخرش که راجب لوله چپ متوجه نسدم چیزی که نوشته یعنی نرمال یا نه تا شنبه ام نمیتونم دمتر برم اگر کسی بلده ممنون میشم بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برام بگی دقیق چطور عکس گرفتی درد داشت یا نداشت  هزینش چند گرفتن  چیا بای  قبل ...

قلگبلش دکتر زنان بابد بری معاینه شی عفونت نداشته باشی وایه بعدش کپسول داکسیساکلین میدن هر 112 ساعت بخوری که عفونت نداشته باشی دردشم بستگی به  گرفتگی لوله داره قابل تحمل در حد درد پریودی

به نظرت من با بیهوشی انجام بدم؟دفعه اولمه و کلا تپش قلب خیلی بالا دارم از ترس

منم همین چند وقته دادم اصلا درد نداشت مثل معاینع بود اگه اصفهانی بگو تا بهت بگم کجا بری که درد نداشته باشی

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️