2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم کسی بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 95 پست
آره اگه میتونی و امکانش هست با بیهوشی برو من اینجا از همه پرسیدم گفتن اصلا درد نداره ولی خیلی درد وح ...

تو قم هست ..من اوایل ازدواجم واژینیسموس بودم هنوزم کمی ترسو دارم از دخول دیگه نمی‌ترسم اما از معاینه سونو داخلی و اینچیزا میترسم خیلی جوری که حس میکنم قلبم میخواد واسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو قم هست ..من اوایل ازدواجم واژینیسموس بودم هنوزم کمی ترسو دارم از دخول دیگه نمی‌ترسم اما از معاینه ...

پس حتما با بی حسی یا بیهوشی برو منم آستانه دردم پایینه ولی واقعا دردش زیاد بود نمیخام بترسونمت من تجربه خودم گفتم شاید برای کسی درد نداشته باشه ولی برای من خیلی درد وحشتناکی بود به خدا

طب سنتی چی میگه برای عفونت لوله؟

شیاف میده بستگی داره پیش چه دکتری برید خودم سالها پیش تو بارداری اول لوله سمت  راستم رو از دست دادم بعدش طب سنتی رفتم برای چسبندگی و عفونت لوله برام شیاف تجویز کرد نمیدونم چی بود ولی خیلی خوب بود و من بعدش دو تا بارداری سالم داشتم خداروشکر

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
مرسی عزیزم میترسم باز خارج رحم بشه😔اگه بوله عفونت داره احتمالش بالا میره

نه خب قبلش دارو اینا بخور. نترس چیزی نمیشه ایشالا😍

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
طب سنتی چی میگه برای عفونت لوله؟

عفونت لوله عفونت لگنی حساب میشه به نظرم با داروهای گیاهی بهتر درمان میشه تا شیمیایی

میشه چسبندگی داشته باشم آدم ولی نشونه نداشته باشه ؟

معمولا درد لگنی میاره مخصوصا موقع پریودی تازه من کیست آندومتریوز هم داشتم و باردار شدم🙂🙂🙂

معمولا درد لگنی میاره مخصوصا موقع پریودی تازه من کیست آندومتریوز هم داشتم و باردار شدم🙂🙂🙂

اقاااا منم دوماه فهمیدم اندومتریوما دارم و 9ماهه اقدامم ولی درد و اینچیزا ندارم