اینکه ولش کنم برم نمیرم چون خونوادم اذیت میشن لا پر قو بزرگم کردن و اینم خواسته خودم بوده اگه بفهمن ب قدری حرص میخورن که واقعا غذا که نمیخورن هیچ سر درد و اینام میگیرن
بریدم دیگ مشاوری چیزی میشناسید بهم معرفی کنید ب صورت آنلاین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من شوهرم دست بزن نداره ولی از زندگیم راضی نیستم منم مث خودتون لاپر قو بزرگ شدم اینجا خیلی متفاوته با زندگی که من میخواستم خیلی سخت میگذره کنار مادشوهرم باهم
وقتی میگن وضع اقتصادی بد همین میشه ادم نمی تونه بره برای خودش یه خونه ی کوچیک اجاره کنه از دست همه خلاص شه و برای خودش مستقل شه الان نه تو خونه ی خودت جا داری نه پدرت این چه وضعی اخه دولتم که ماشالله تا تونسته اجاره رهن خونه هارو کرده 500 میلیون به بالا
شوهر من یجوریه که انگار فقط اون باید فوش بده حرف حرف اون باید باشه هر کاری خواست کنه و من جیکمم درن ...
دقیقا منم اصلا اجازه حرف زدن بهم نمیده تمام عشقش اینه تقی به توقی به خانوادم فحش بده پای اونا رو وسط بکشه اونا بیچاره ها سرشون تو زندگیشونه اما این روانی عشقش اینه فقط از اونا بگه بهشون فحش بده