2777
2789

مشاوره رایگان دارند

تنها در یک جلسه 4 ساعته بدون نیاز به ترمیم
شماره تماس: 
09057299125
مرضیه جهان دار
نجیب تر از آن باش که برنجانی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😃رنسانس کاشتم عالی بود

سلام

یه سوال چرا هر کسی میکاره هم اینکه رنگ نمیکنه و هم اینکه همه ش بلنده؟

و اینکه چرا بعضیا ابروهاشون سیخ سیخ درمیاد ؟

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

هر کاری میکنم نمیاد با اینکه کیفیک هم کم کردم پیام بدی به خودشان ارسال میکنند  اگر تونستم ...

اهل کجایی

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه
سلام یه سوال چرا هر کسی میکاره هم اینکه رنگ نمیکنه و هم اینکه همه ش بلنده؟ و اینکه چرا بعضیا ابروه ...

عزیزم همه سوالاتت رو میتونی ازش بپرسی 

خیلی خوبه که قبل کار همه چیز رو بدونی

مشاوره رایگان دارند

تنها در یک جلسه 4 ساعته بدون نیاز به ترمیم
شماره تماس: 
09057299125
مرضیه جهان دار
نجیب تر از آن باش که برنجانی...
سلام یه سوال چرا هر کسی میکاره هم اینکه رنگ نمیکنه و هم اینکه همه ش بلنده؟ و اینکه چرا بعضیا ابروه ...

سلام تا یک سال اول نباید رنگ کرد

چون رشد موی سر بیشتر از موی ابرو هست و بعد کاشت موی سر تو ابرو هم خیییلی سریع رشد میکنه و هفته ای ۲ بار باید کوتاه شه 

خواب ابرو بستگی به مهارت تکنیسین داره 

اگه کارش خوب باشه طبیعی در میاد 

من همیشه خدا درگیر ابروهام بودم از وقتی کاشت انجام دادم دیگه اماده شدنم ۳ دقیقه طول میکشه چون قبلا همش در گیر مداد کشیدن و قرینه دراوردن ابروهام بودم 

الان یه ضدآفتاب و رژ و مداد استفاده میکنم

سلام تا یک سال اول نباید رنگ کرد چون رشد موی سر بیشتر از موی ابرو هست و بعد کاشت موی سر تو ابرو هم ...

مرسی از توضیحاتت.

خداروشکر راضی هستی🌹

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.