2777
2789

مشاوره رایگان دارند

تنها در یک جلسه 4 ساعته بدون نیاز به ترمیم
شماره تماس: 
09057299125
مرضیه جهان دار
نجیب تر از آن باش که برنجانی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کاری میکنم نمیاد با اینکه کیفیک هم کم کردم پیام بدی به خودشان ارسال میکنند  اگر تونستم ...

اهل کجایی

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه
سلام یه سوال چرا هر کسی میکاره هم اینکه رنگ نمیکنه و هم اینکه همه ش بلنده؟ و اینکه چرا بعضیا ابروه ...

عزیزم همه سوالاتت رو میتونی ازش بپرسی 

خیلی خوبه که قبل کار همه چیز رو بدونی

مشاوره رایگان دارند

تنها در یک جلسه 4 ساعته بدون نیاز به ترمیم
شماره تماس: 
09057299125
مرضیه جهان دار
نجیب تر از آن باش که برنجانی...
سلام یه سوال چرا هر کسی میکاره هم اینکه رنگ نمیکنه و هم اینکه همه ش بلنده؟ و اینکه چرا بعضیا ابروه ...

سلام تا یک سال اول نباید رنگ کرد

چون رشد موی سر بیشتر از موی ابرو هست و بعد کاشت موی سر تو ابرو هم خیییلی سریع رشد میکنه و هفته ای ۲ بار باید کوتاه شه 

خواب ابرو بستگی به مهارت تکنیسین داره 

اگه کارش خوب باشه طبیعی در میاد 

من همیشه خدا درگیر ابروهام بودم از وقتی کاشت انجام دادم دیگه اماده شدنم ۳ دقیقه طول میکشه چون قبلا همش در گیر مداد کشیدن و قرینه دراوردن ابروهام بودم 

الان یه ضدآفتاب و رژ و مداد استفاده میکنم