2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 84 پست
مگه غربالری انجام نداده بودی. حتی نداده باشیم ب محض تولد اگه سندرومی باشه و شک کنن ازمایش میگیرن اگ ...

کشیدگی چشم بینی کوتاه زبون بیرون زده گریه نمیکنه 

بابا از رو چهره ک نمیشه گف ای خدا

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبیه اوناست یه بار بردمش دکتر جرعتشو ندارم یکی ببینتش حتی

ببین من کاملا درکت میکنم من در ماه شاید سه بار بچم رو دکتر می‌بردم اما بیشتر از همه خودم عذاب میکشیدم روی سلامت بچه وسواس شده بودم هربار یک چیزی میگفتم و به یک بهانه دکتر می‌بردم ولی فقط خودم اذیت شدم تمام موهای جلو سرم سفید شده از استرس و غصه حتما برو مشاوره حالت خیلی بهتر میشه 

من مطمعنم نیست فقط شما افسرده شدی همین

کاش همین که میگی بود ولی نیست ازاینکه پسرمو که ول کنم همسرمو ول کنم زندگیمو که باکلی عشق وارزو شروع کرده بودم ول کنم حالم بده اگه برم مطمعنم دیگه اینی که هستم نمیشم تبدیل به یه ادم بد ذات میشم 

وا بچه هاهمشون اول چشم بادمین بینی دخمل منم کوتاهه خب بدبخت گریش نمیاد همچین برات گریه کنه ک کیف کنی خخ

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  
وا بچه هاهمشون اول چشم بادمین بینی دخمل منم کوتاهه خب بدبخت گریش نمیاد همچین برات گریه کنه ک کیف کنی ...

اگه اسی چای من بود همون شب زایمان بچه رو ول میکرد مبرفت😂پسر من برا فشاری ک ب سرش اومده بود سرش خربزه ای بود وای چ شب تا صبایی ک گریه نمیکردم میگفتم کلش کجه 

هزار ماشالله بهش الان ی جوری تو خونه شلوغه بیرون شلوغه ک بیا و ببین

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

سلام،خواهرم من آقا هستم زیاد وقتت نمیگیرم وقتی بدنیا اومدم نیم کیلو بودم  دکترا به مادرم گفتن بچت زنده نمیمونه و مشکل داره ۲۳سال بعد...  من الان دارم اماده میشم برای آزمون قضاوت و تو دوره های  مسابقات کیک بوکسینگ شرکت میکنم 

عدالت خانه نشین شد تا روز ظهور
کاش همین که میگی بود ولی نیست ازاینکه پسرمو که ول کنم همسرمو ول کنم زندگیمو که باکلی عشق وارزو شروع ...

حتما اینی ک میگی میشه اگههههه ول کنی مطمعن باش اگه یه درصد هم این مشکل و پاشته باشه بچت ک من میگم نیست تو هرگززز نمیتونی رهاش کنی همسرت رو ک اصلا..فقط بخاطر زایمان شرایط بد یکم افسرده شدی.. من نمیگم کاری نکن حتما دکتر ببر و ازمایش انجام بده ولی تا جوابش نیومده الکی ب خودت انرژی منفی و ناراحتی تلقین نکن ..

به صورتش نگا میکنم میگم کاش میمردی هرروز خدا رو لعن میکنم حالم ازخودم بهم میخوره

دختر پسر من کلش کلا کج بود الان قربون کلش برم انقد شیطون  ک نگم برات 

بد ب دلت راه نده کاش عکسشو میزاشتی

اگر دکتر شک کرده و چیزی گفته حق داری نگران باشی فقط نگران، و صبور تا آزمایش بدی اما اگر فقط فکر خودته حتما برو مشاور خواهرانه بهت میگم چون دوست ندارم حال بدی که خودم تجربه کردم رو تجربه کنی 

اگه اسی چای من بود همون شب زایمان بچه رو ول میکرد مبرفت😂پسر من برا فشاری ک ب سرش اومده بود سرش خربز ...

منم بچه ی اولم اونطوری بود من هرفشاری رو تحمل میکنم ولی این نه 

سلام،خواهرم من آقا هستم زیاد وقتت نمیگیرم وقتی بدنیا اومدم نیم کیلو بودم  دکترا به مادرم گفتن ب ...

خدا حفظت کنه پسر منم ریزه بود گریه میکردم میگفتم کوچیکه تازه کلش هم کج بود دکتر میخندید میگفت همین ی بلایی ب سرت بیاره ک فرار کنی از خونه از شیطنتاش ماشالله انقد پر انرژیه ی بار جدی جدی زدم ب کوچه از دستش😂بسکه شیطونه 

موفق باشی انشالله و نام دار