الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم بچه ی اولم اونطوری بود من هرفشاری رو تحمل میکنم ولی این نه
نگران نباش تو فقط حساس شدی
بیشتر بش عشق بورز بالاخره ی ادمه تو اوردیش ب این دنیا داره نفس میکشه جون داره
زندگیتو ب کام خودت تلخ نکن
ی قانونی هست ب اسم قانون جذب قاعدتا ب هرچی فکر کنی ب سمتت کشیده میشه ب چیزای خوب فکر کن
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
من سربچه اولم انقد حال بدی تحربه کردم ولی تواین دارم به معنای واقعی عذاب میکشم
دقیقا منم یک سال و نیم در عذاب بودم و از بزرگ شدن بچم لذتی نبردم از بس روزهای بدی گذروندم که دیگه دلم بچه نمیخواد همسرم میگفت اگر می دونستم حال و روزت اینجوری میشه هیچ وقت بچه نمیخواستم
سلام،خواهرم من آقا هستم زیاد وقتت نمیگیرم وقتی بدنیا اومدم نیم کیلو بودم دکترا به مادرم گفتن ب ...
سلام خداروشکر که الان موفق هستین ولی من مثل مادر شمانیستم تحمل ندارم بشینم ببینم چی میشه یعنی خسته شدم دیگه ازبچگی تا الان انقدر استرس کشیدم الان دیگه نمیتونم نمیکشم
اگه عکسشو میزاری ک از رو عکسش نظر بدیم بمونم اگه ن برم ی چی دیگه بخورم بخوابم تا اذان
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
سلام خداروشکر که الان موفق هستین ولی من مثل مادر شمانیستم تحمل ندارم بشینم ببینم چی میشه یعنی خسته ش ...
سختیا و استرسای ما از تو بیشتر نباشه کمترم نیس سعی کن اروم باشی تو ک اینقد ضعیف بودی واجب بود مادر بشی جا مادر من بودی روزی صد بار میمردی قسم میخورم
نگو اینجوری بسپار بخدا نذر کن براش من برای دخترم نذر امام رضا کردم، برای آرامش دلت و دلشاد شدنت صلوات میفرستم میدونم هرچی ما بگیم بازم ته دلت ناراحته و اون حس بد ذره ای کم نمیشه ولی به خودت کمک کن حتما از فردا برو مشاوره
به همین فکر کردم سرم اومد من حیوون به دنیا اوردمش ولی نمیتونم واقعا نمیکشم حتما باباش میتونه به بهتر ...
چ حرفا دختر مادر من داغ بچه دید
ی بچه بیمار داره
خودش هم بیماری خاص داره
هزارو یک مشکل تو زندگی منو مادرمه
ک تعریف کنم امشب افقی میشی
برو مشاور تو فقط افسرده ای