2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دادم

137 بازدید | 16 پست

من یک مدت خیلی رو خودم کار می‌کردم مدیتشن اینا خیلی سبک شده بودم یو گربه آمده بود جلوی در مون قشنگ نشسته بود و پادری همش خودشو بهم میچسبوند غذا اینا بهش دادم نازش کردم   مامانم گفتم بمون گفت ن یک ماه موند بعد رفت نمیدونم کجا  بعد از یکی شنا ها شنیدم برای  یکی از همسایه هاس ولش کرده انداخته دور  بعد گربه بیچاره ب من پناه آورده بود  منم چون خوانواده نمیزارن نمیتونستم ببرمش  الان ک فکر میکنم میگم بین آن همه خونه امد جلوی خونه ما خیلی عذاب وجدان داره دیونه میکنه حس میکنم خدا منو بهش نشون داده بود وای گریم میگیره  گربه بیچاره نمیدونم کی چیکارش کرد رفت زمستونم بود خدایاااا 😭😭😭

لطفا ی چیزی بگید  دارم میمیرم از عذاب وجدان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادش میوفتم خیلی بهم میریزم من حیونارو خیلی دوست دارم الان میگم نکنه بلایی سرش امده

نه عزیزم میگم که خدا اونارو اینجور درست کرده اگه دلی بخواد بسوزه برا این همه بچه کار که بی لباس و گرسنه ممکنه اصلا بمیرن

نه عزیزم میگم که خدا اونارو اینجور درست کرده اگه دلی بخواد بسوزه برا این همه بچه کار که بی لباس و گر ...

چی بگم والا آنقدر درد زیاده نمیدونم ب کدوم فکر کنم