2777
2789
عنوان

خانوما یه سوال؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 157 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هند یه روستایی هست  یکی از پسرای خانواده زن میگیره کل پسرای همون خانواده هرچتدتا بتشن میان ...

هیچکدوم.  این وحشناک اما فکر اینکه شوهرتو با یکی شریک شی وحشناک تر

مطمئنین به مرد اجازه داده شده؟؟ برای مرد هم طبق شرایط خاصی اجازه داده شده پیشنهاد میکنم قران رو دوباره مطالعه کنید

جواب این سوالتون هم تماس بگیرید ۰۹۶۴۰۰ 

وصل بشید به مشاور اعتقادی و جواب بگیرید اینجا ما کامل نمیتونیم راهنمایی کنیم اما جواب قانع کننده ای داره🌹

التماس دعا

بخون👈☺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱خدایا سید علی خامنه ای را برای ما حفظ کن🙏#جانم_فدای_رهبر❤ من همون دختر کم حجاب ولی عاشق رهبرم وانقلاب🌹💚انقلاب ۵۷ انفجار نور بود😍👌💛.....خدایا شکرت ، ممنون که همیشه هوای ما رو داری💓همه چیو بسپار به خدا آخه هر محالی با خدا ممکنه🥺😍🥰    مگه میشه خدا اشکاتو ببینه و جاش بوسه نکاره؟!😍           چقدر زندگی واقعیمون میکنیم؟و چقدر شدیم اسیر دست رسانه هایی مثل بی بی سی و‌‌‌‌..؟ میدونستید امریکا و انگلیس مردمش باید پول بدن تا تلوزیون ببینن؟ حالا چرا دلشون سوخته و دارن اخبار رو رایگان برای شما نشون میدن؟ امام حسین مردمی کشتن که تحلیل سیاسی نداشتن‌! مراقب باش مثل مردم کوفه نباشی😊😉 ❤حسبی الله❤خدا برای درمان تمام دردهای من کافیست💪💖الله اکبر✋الحمدالله💫استغفرالله🧡الهی العفو🥺سبحان الله✌خدا می داند!وبس💕برای حاجت روایی: یک سوره واقعه بخونید بعدش یک سوره توحید بعدش ۷تا یاالله و حاجتتون بگید! التماس دعا