2777
2789
عنوان

بیایددد کمککک

240 بازدید | 20 پست

چطوری بفهمیم یکی مخ*در وید کشیده:)؟ علائم رفتاریش چطوره؟ 

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر مخدری ی عوارض و علائمی داره

باید ازش کیت مواد مخدر گرفت

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     

حالا مثلا فهمیدی می خوای چکار کنی. بی خیال دنبالش نرو چون کسی که بکش تا خودش نخواد نمی ذاره کنار. اگه ازدواج نکردی ولش کن اگه بچه نداری ازش طلاق بگیر کسی که می ره سمت مواد مخدر قرص و همه چی بغلش داره تجربه نزدیک داشتم که می گم بهت فکر نکن میشه ترکش داد نمیشه فقط تو می سوزی و جوونیت. 

حالا مثلا فهمیدی می خوای چکار کنی. بی خیال دنبالش نرو چون کسی که بکش تا خودش نخواد نمی ذاره کنار. اگ ...

بابا شابد اصن داداشم باشه:)))))) 

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

داداشت. خواهرت یا هر کس که مصرف کننده باش چون بار اول بهش مزه می ده همش استفاده می کن تا اون حال اول پیدا کن بعد دیگه در گیر میشه صبح و شبش میشه همین مواد از این شاخه به اون شاخه هم می پره. شیشه بو نداره. گل بوی چمن تازه رو می ده قارچ و اینا هم که حال خودشون دارن تریاکم که الان جوونا نمی زنن ولی بوی تلخ و تابلو داره ترامادولم که یک قرص قهوه ای رنگ که در روز چند بار باید بخورن که حتی عطاری ها راحت فروش دارن. در هر صورت معتاد باید بخواد ترک کن نخواد دنیا خرابم بشه اون مواد خودش می کشه براشم مهم نیست اطرافیانش دارن می سوزن. شب زنده داری هم اشتهای زیاد و. لاغری هم گل و شیشه دارن.