2777
2789

به من ۱۱هفته و ۶روز گفتن مشکوک به پسره 

بعد سونوی انومالی ۱۸هفته ۲روز گرفتم گفت پسره 

باز بخاطر طول سرویکس دکتر گفت برو یه جایی دیگه سونو رو تکرار کن 18هفته و 4روز که بازم گفت پسره 

من کلی وسیله گرفتم با خودم میگم نکنه دختره😐😂 

همش استرس دارم نکنه اشتباه گفتن و من تو خرید سیسمونی عجله کردم 

بعد هرشب هم خواب سیسمونیش رو میبینم🥺❤️ حتی ظهر نیم ساعت خوابیدم 

خواب دیدم دارم لباس هاش رو به مادرشوهرم نشون میدم😂🤦🏼‍♀️شما هم مثل من همینقدر برا سیسمونی بچتون ذوق داشتید؟

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍

دیگه کلا بهت گفتن پسر امکان نداره دختر باشه

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا خب پسره دیگه چراباید اشتباه بگن😐

نمیدونم شاید برا اینکه خودم از اول حس میکردم دختره

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍

ای جان مبارک باشه ان شاالله 😍😍😍 

ما هنوز عروسی نکردیم ولی از الان هیجان دارم 😍😍 

ان شاالله این حس و حال برا همه

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
پسر ی چیزی داره ب اسم گ و گو ل اون مشاهده میشه    

دقیقا وقتی دفع دوم پرسیدم مطمئن هستید پسره همین رو گفت دکتر😂🤦🏼‍♀️

وای منم انومالی گفته دختر

همش میگم نکنه اشتباه بوده باشه من بمونمو ی عالمهههه لباس صورتی و گیره سر و پیرهن دخترونه😂

البته اینا توهم ذهن منه چون ان تیم بهم گف دختره و کار دکترشم عالیهها

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰
من برای خودشون بیشتر ذوق داشتم تا سیسمونی، زیاد وسیله نگیر بهم میبینی کلی لباس و وسیله میخری که یه ب ...

اره دارم تمام تلاشم رو میکنم جلو خودم رو بگیرم و چیز اضافه ای نگیرم 

ولی شوهرم بهم پول داده بود برا خودم لباس بگیرم وقتی به خودم اومدم دیدم فقط ۱۲۰تومن تو کارتم مونده😐😂🤦🏼‍♀️

وای منم انومالی گفته دختر همش میگم نکنه اشتباه بوده باشه من بمونمو ی عالمهههه لباس صورتی و گیره سر ...

دقیقا نمیشه این توهم هارو کنار گذاشتم 

من وقتی باهاش. حرف میزنم و صداش میکنم پسرم بعد میگم نکنه دختره و از اینکه صداش میکنم پسرم ناراحت بشه😂😂😂