2777
2789

دوستان من بچه اولم شیر خودمو میخورد راحت از شیر گرفتمش

ولی بچه دومم الان یکسال و هشت ماهشه و شیرخشکیه میخوام از شیر بگیرمش

بشدددددت وابسته یه شیشه س منم تجربه ندارم تو این مورد نمیدونم چیکار کنم

لطفا اگه تجربه دارید راهنماییم کنید😘

کرمان🖤باز هم عزادار این خانه ایم💔 آه از غمی که تازه شود با غمی دگر

بچه ی منم از روز اول شیر خشکی بود ولی شیشه گرفتنش راحت بود تعداد دفعات خوردنشو کم کردم به مرور یادش رفت 

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهر زاده های من تا 4،سالگی با شیشه بودن کلا، شیر پاستوریزه میریخت داخل شیشه میداد دستشون اصلا براش مهم نبود دیگران چی میگن براش مهم نبود.... خود بچه ها همون اخرای 4سالگی شیشه رو گذاشتن کنار 

چرا شیر گاو بهش نمیدی

عزیزم آلرژی به پروتئین داره

تازه دارم کم کم براش شروع میکنم اونم غیر مستقیم

بچه ی منم از روز اول شیر خشکی بود ولی شیشه گرفتنش راحت بود تعداد دفعات خوردنشو کم کردم به مرور یادش ...

باورت میشه تایم شیرش که بشه هر چی بهش بدی پس میزنه

گریه و بی قراریش اون ساعت فقط برا شیره

منم دوتا بچہ شیشہ ای داشتم و خیلی راحت از شیر گرفتمشون 

۔ تعداد دفعات رو کم و کمتر میکنی و در مرحلہ آخر یکی دو بار اب قاطی شیرش میکردم بی مزہ بشہ یا کلا آب خالی میدادم بخورہ اونام خوششون نمیامد و پرتش میکردن کنار و تمام  

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

ترفند من این بود که شیر  رو ابکو درست میکردم مزه خوب‌ نمیداد خودش غرغر میکرد مینداخت اونور

و بعدش با لیوان نید ار شیر میدادم بهش...شیر خوب....میدید این لیوانیه مزش‌بهتره

بعد چندبار خودش  لیوانی میخاس

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع
شیر پاستوریزه رو باید بخوره حالا حالا ها من براش شیرپاکتی میگرفتم میدادم می‌خورد 

مشکلی که دارم آلرژی به پروتئین داره

منم دختراولم‌ شیرخودمو خورد میخوام این یکیو شیرخشکی کنم...کدوم بچت تپلتر بود؟اولی یا دومی؟ باید بجا ...

من اولی شیر خودم ولی به دخترم خشک، چون اصلا تغذيه مناسبی ندارم ک شیر خوب بدم ب بچه اگه تغذیه خوبی داری و مطمئن هستی همه موادو املاح لازم از طریق شیرت ب بچه میرسه شیر خودتو بده وگرنه شیر خشکم عالیه همه جی داره... هر دو بچه من یکسانن،، الان دخترمو با 8ماهگی پسرم مقایسه میکنم فرقی ندارن