بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خواهر زاده های من تا 4،سالگی با شیشه بودن کلا، شیر پاستوریزه میریخت داخل شیشه میداد دستشون اصلا براش مهم نبود دیگران چی میگن براش مهم نبود.... خود بچه ها همون اخرای 4سالگی شیشه رو گذاشتن کنار
منم دوتا بچہ شیشہ ای داشتم و خیلی راحت از شیر گرفتمشون
۔ تعداد دفعات رو کم و کمتر میکنی و در مرحلہ آخر یکی دو بار اب قاطی شیرش میکردم بی مزہ بشہ یا کلا آب خالی میدادم بخورہ اونام خوششون نمیامد و پرتش میکردن کنار و تمام
منم دختراولم شیرخودمو خورد میخوام این یکیو شیرخشکی کنم...کدوم بچت تپلتر بود؟اولی یا دومی؟ باید بجا ...
من اولی شیر خودم ولی به دخترم خشک، چون اصلا تغذيه مناسبی ندارم ک شیر خوب بدم ب بچه اگه تغذیه خوبی داری و مطمئن هستی همه موادو املاح لازم از طریق شیرت ب بچه میرسه شیر خودتو بده وگرنه شیر خشکم عالیه همه جی داره... هر دو بچه من یکسانن،، الان دخترمو با 8ماهگی پسرم مقایسه میکنم فرقی ندارن