2777
2789
عنوان

خانمایی که تجربه بچه ی شیرخشکی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 68 پست

دختر من حدود ۲ سالگی خودش با دندونش سر شیشه شیرشو کند‌. بهش گفتم مامان دیگه خراب شده نمیشه استفاده کنیم. دیگه باید با لیوان بخوری. یکم غر زد ولی چون خودش کنده بود دیگه دست از سر شیشه برداشت.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم آلرژی به پروتئین داره تازه دارم کم کم براش شروع میکنم اونم غیر مستقیم

تو بستگان ماهم یکی بچه اش آلرژی به پروتئین داشت دکتر گفته بود شیر گوسفند بده 

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
باورت میشه تایم شیرش که بشه هر چی بهش بدی پس میزنه گریه و بی قراریش اون ساعت فقط برا شیره

پسر من ۳ سال کامل شیشه خورد بعدش رفت مهد کودک و گذاشت کنار 

چه اصراری داری ازش بگیری ؟ من با شیشه بهش انواع عرقیجات و ابمیوه و همه چیز میدادم بخوره 

هنوز که زوده .شیشه رو شیر گاو کن که کم کم عادت کنه به طعم شیر معمولی یکمی بعد هم با لیوان بهش بده

آلرژی داره لبنیات و تخم مرغ

کرمان🖤باز هم عزادار این خانه ایم💔 آه از غمی که تازه شود با غمی دگر

یواش یواش چند روز یه بار خیلی کم که براش محسوس نباشه سوراخ سرشیشه رو بزرگ کن 

تا جایی که آنقدر بزرگ بشه که دیگه نیازی به مکیدن نباشه

به یه جایی میرسه که دیگه حس مکیدن از سرش میفته و وابستگیش به شیشه از بین می‌ره 

من دخترمو اینجوری از شیشه گرفتم 

اتفاقا بچه ی دوم من شیرخشکیه والان دوروزه که از شیر خشک گرفتمش .22 ماهشه بچم.هیچی فقط آبیمو و شیر پاستوریزه هرزگاهی بهش میدم خداروشکد تاالان که درخواست نکرد چون کلا پسر من غذابیشترازشیرخشک دوست داره.از پوشک گرفتیش؟من شروع کردم کم کم واسه از پوشک گرفتن

منم دختراولم‌ شیرخودمو خورد میخوام این یکیو شیرخشکی کنم...کدوم بچت تپلتر بود؟اولی یا دومی؟ باید بجا ...

من شی. خودم خیلی خوب بود دخترمم تپل شد

البته شیر خشک هم بچه رو تپل میکنه ولی اگه میتونی شبیر خودت بده هیچی جایگزین شیر مادر نمیشه

دختر دومم شیر تخصصی میخورد چربی نداشت اصلا تپل نشد

کرمان🖤باز هم عزادار این خانه ایم💔 آه از غمی که تازه شود با غمی دگر
من اولی شیر خودم ولی به دخترم خشک، چون اصلا تغذيه مناسبی ندارم ک شیر خوب بدم ب بچه اگه تغذیه خوبی دا ...

ن اصلا تغذیه خوبی ندارم.و اصلا حوصله ندارم دیگه تو خودم نمی‌بینم شیر بدم...البته شاید دوتاشو بدم

زندگی کن...زندگی قشنگه