2777
2789
عنوان

خانمایی که تجربه بچه ی شیرخشکی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 68 پست
خواهر زاده های من تا 4،سالگی با شیشه بودن کلا، شیر پاستوریزه میریخت داخل شیشه میداد دستشون اصلا براش ...

دختر من شیر جایگزین نمیتونه بخوره

الانم بیشتر بخاطر اینکه غذا کم میخوره میخوام از شیر بگیرمش

کرمان🖤باز هم عزادار این خانه ایم💔 آه از غمی که تازه شود با غمی دگر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مرور شیشه رو کمتر کن.بعد اول به شیر گاو عادتش بده نباید یهو شیرخشک رو قطع کنی براش.

نکته خوبی گفتی ممنون عزیزم یدفعه قطع نمیکنم

ولی شیرگاو نمیتونه بخوره

ن اصلا تغذیه خوبی ندارم.و اصلا حوصله ندارم دیگه تو خودم نمی‌بینم شیر بدم...البته شاید دوتاشو بدم

خودت میدونی ک شیر مادر دقیقا چیزی ک مادر میخوره اگه تغذيه خوبی نداره همون بهتر ک دوتاشو بدی 

منم دوتا بچہ شیشہ ای داشتم و خیلی راحت از شیر گرفتمشون  ۔ تعداد دفعات رو کم و کمتر میکنی و در ...

چقد خوبه 😁 فکرشم لذت بخشه که شیشه روبذاره کنار

ممنون از راهنماییت عزیزم حتما امتحان میکنم

ترفند من این بود که شیر  رو ابکو درست میکردم مزه خوب‌ نمیداد خودش غرغر میکرد مینداخت اونور و ب ...

آفرین عجب ترفندی

خیلی زود واسه پوشک .خدایی نکرده تو ۶_۷ سالگی شب ادراری میگیره

اره منم شنیدم که زود نباید واسه گرفتن ازپوشک اقدام کرد.ولی روزی یکی دودفعه میلرم دستشویی ک عادت کنه نمیخوام سخت بگیرم بهش ک بعدا مشکل ایجاد بشه براش

پسر من فقط با میک زدن شیشه خوابش میبرد.

واقعا استرس داشتم که چکار باید کنم.

یه روز صبح خودش شیشه به دست داشت تو خونه راه میرفت یهو شیشه از دستش افتاد ته شیشه شکست.

اون موقع عادت داشت ساعت 3بعدازظهر میخوابید. 

موقع خواب منتظر شیشه بود من شیشه شکسته رو نشونش دادم گفتم ببین خراب شده.

پسرم گریه میکرد.خوابش میومد اما نمیخوابید.

اسباب بازی اوردم اما حوصله نداشت فقط گریه میکرد. 

آخرش با ماشین بردیم بیرون تا کمی خوابید. 

شب موقع خواب بازم شروع کرد به گریه اگه بگم 3 ساعت تموم گریه کرد باور نمیکنی.من فقط دلداریش میدادم. اصلا وعده نده که دوباره شیشه میخری واسش

دور از جونشون روانشناس میگفت انگار عزیزشون رو از دست دادن فقط باید همدردی کنی باهاش.

شب وقتی خوابید خودم دو ساعت تموم گریه میکردم جیگرم آتیش میگرفت از دیدن غصه خوردنش.

یه لیوان نی دار خریدم بعدش گفتم بیا با این شیر بخور بعدش دراز شو بخواب اول مقاومت کرد بعدش خورد.البته لیوان نی دارم وابستگی میاره. من بعد از ده روز موقع خواب با لیوان معمولی بهش شیر دادم و عادت کرد

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
دختر من حدود ۲ سالگی خودش با دندونش سر شیشه شیرشو کند‌. بهش گفتم مامان دیگه خراب شده نمیشه استفاده ک ...

منم دختر اولم دو سالگی گزفتم از شیر تو اون سن خیلی عاقلن با حرف هم توجیه میشن

شبر شبشو قطع کردی؟

نه سرساعت بیدار میشه شیر ندی بعش وایمیسه گریه میکنه😑

خیلی بد وابسته شده

پسر من ۳ سال کامل شیشه خورد بعدش رفت مهد کودک و گذاشت کنار  چه اصراری داری ازش بگیری ؟ من با ش ...

امتحان کردم فقط شیر تو شیشه میخوره

آبمیوه میریزم نمیخوره😂

خیلی هم بد غذاس بیشتر بخاطر این 

یواش یواش چند روز یه بار خیلی کم که براش محسوس نباشه سوراخ سرشیشه رو بزرگ کن  تا جایی که آنقدر ...

اینم فکر خوبیه ممنون

نکته خوبی گفتی ممنون عزیزم یدفعه قطع نمیکنم ولی شیرگاو نمیتونه بخوره

چرا؟اسهال میشه؟

منم پسرم اسهال میشد بعد کم کم با شیر خشکش قاطی کردم.مثلا اگه سه پیمونه شیر خشک میخورد دو پیمونه شیرخشک یه پیمونه هم شیر گاو به مرور زیاد ترش کردم و بدنش عادت کرد

👶👶👶