2777
2789

نگهبانه دیده اوضاع خرابه وساطت کرد بستریم کردن تا صبح از درد مردم فقط وقتی صدام در نمیومد بین درد ها میومدن چک میکردن نمرده باشم اخرها نمیتونستم تحمل کنم دراز بکشم اکو قلب بچه بگیرن اومد تعهد در قبال جون خودم و بچه گرفتن خودم و بچه چیزیمون شد پاشون گیر نباشه راحتم گزاشتم رفتن تا ۷ونیم صبح 

نگهبانه دیده اوضاع خرابه وساطت کرد بستریم کردن تا صبح از درد مردم فقط وقتی صدام در نمیومد بین درد ها ...

و منی که استرس زایمان دومم رو دارم و مثل اسکلا نشستم میخونم و استرسم بیشتر میشه. خخخ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفتو نیم شیفت ها عوض شد ی ماما اومد گف خودت مدفوع کردی گفتم ن ب خدا معاینه کرد بچه مدفوع کرده بدو اتاق زایمان بدون ولیچر دمپایی و اینا فرار تا اتاق زایمان بدون زور و صبر با یک برش زیاد ک بیشتر از نواحی بی حسی بود بچه دنیا اومد مدفوع تو دهنش بردن دهن و ریشو شستن گفتن ب هیچ کس نگو ماهم نمیگیم ک بچه بستری نشه منم قبول کردم ب زور بخیه شدم اومدم بیرون بچه بعد نیم ساعت اومد پیشم ولی من تا ی سال هر دیقه فکر میکردم و مرور تا افسردگی گرفتم کم کم بهتر شدم 

چراگفتن به کسی نگد بچه مدفوع کرده؟

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

هفتو نیم شیفت ها عوض شد ی ماما اومد گف خودت مدفوع کردی گفتم ن ب خدا معاینه کرد بچه مدفوع کرده بدو ات ...

دولتی بود بیمارستانت؟؟؟

وای چرا قبول کردی چیزی نگی؟؟؟ مدفوع مگه خطرناک نیست....؟؟؟؟

اشتباه نکن

با وجود ماما همراه و ورزش و آمپول و کپسول و.... راحتتر و بهتر نمیشه؟؟ 

چون برا سزارین هم میگن درد بعدش زیاده و شکم اویزون میشه و جا بخیش خیلی مشخصه و عوارض بیشتره 

تازه من خودم سقط داشتم بیمارستان بودم یه خانومه طبیعی زایمان کرد بعد راحت بچشو بغل می‌گرفت راه می‌رفت کاراشو میکرد درد نداشت 

ولی اون سزارینی همش یجور خابیده بود نمیتونس تکون بخوره بزور راه میرفت 

برا همین بعد اون دیگه همش به طبیعی فکر میکنم