2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک کنم ۱۵روز گذشته بود که حالت تهوع شروع شد

یعنی قبل از ۱۵روز هیچ علائمی نداشتی؟،استراحتت ب چ صورت بود؟با اولت بود ؟ببخس زیاد سوال میپرسم عزیزم

کاربر جدید نیستم

اره بار اولم بود اصلن فک نمیکردم مثبت شه کارخاصی نکردم استراحت مطلق خوب نیس خون تو رحم جریان پیدا نمیکنه من کارامو خودم انجام میدادم روز هشتم بعد انتقال بیبی چک زدم هاله خیلی کمی داشت تو تاپیکام نگاه کن عکسش میبینی زیر سی وپنج سال باشی احتمال زیاد مثبت میشی

اره بار اولم بود اصلن فک نمیکردم مثبت شه کارخاصی نکردم استراحت مطلق خوب نیس خون تو رحم جریان پیدا نم ...

من بار سومه،قبل از انتقال جنین علائم پریودی داشتم چون علائم زود میاد سراغم تازه  روز بیستم پریودم برام انتقال داد،یعنی اشپزی و اینا هم خودت میکردی؟

کاربر جدید نیستم

من بار سومه،قبل از انتقال جنین علائم پریودی داشتم چون علائم زود میاد سراغم تازه روز بیستم پریودم بر ...

اره آشپزی ظرف شستن حتی شوهرم عمل کرده بود کارای اونم میکردم تا انتقال دادم تو بیمارستان رفتم دسشویی چون خیلی آب خورده بودم باید حتما آب بخوری