2777
2789
عنوان

میخام بدونم وسط چت خوابیدن😭😭😭 ....+شات

| مشاهده متن کامل بحث + 68803 بازدید | 207 پست
من نمیدونم اگر لز باشه به تو مربوطه؟ یا اصن مشکل داری با اینکه یکی لز باشه؟ حداقل اونا عشق و درک میک ...

اولا اینکه من با شما صحبت نکردم که اومدی رو من ریپ میزنی 

دوما وقتی میاد اینجا تاپیک میزنه ینی نظر ما رو میخواد پس خودتو ننداز این وسط 

تو که همجنس بازی چرا بهت برمیخوره

تو چرا حرصت میگیره آخه کی با تو بود 

آهان ینی ماها عشق رو درک نمیکنیم؟😂😂😂😂

قاطی کردی دوست عزیز قاطی کردی😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هیچوقت شما ها رو درک نکردم😂

رابطه ی چندش واریه واقن🤢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بگم‌من ۹۰. درصد مواقع خوابم میبرم تا الان باید طلاق منو میداد.از طرفی اگه پیام نده تو بغلم ازوم خوابیدی و .... صیح قشنگ ادای ادم های شاکی و درمیارم که نتونه حرف بزنه...البته خودش درکم میکنه اما خواب واقعا دست خود ادم نیست.اما خدانکنه روزی که اون خوابش ببره قشنگ به غلط کردن می افته تهشم‌میگم فقط دلم میخواست قر بزنم.🤪🤪 اما این که بلاکت کرده دنبال بهانه بوده عشق مگه با خوابیدن‌کم و زیاد میشه

ببین من خودم خیلی وسط چت خوابم میبره کلا همینم، گرل فرندامم میدونن که من اینجوریم چون از اول گفتم بهشون که ببین من همینم من میخوام باهات حرف بزنم حالا اینکه با اون خستگی میشینم باهات حرف میزنمو بهش نگاه کن نه اینکه بی خبر رفتم، الان نه تنها بهم غر نمیزنن بلکه تازه کلی ام برام ارزش قائل میشن

خیلی خودتو براش گذاشتی این واقعا بده

ارغوان خود به تماشاگه ویرانیِ ما آمده بود🌝
اولا اینکه من با شما صحبت نکردم که اومدی رو من ریپ میزنی  دوما وقتی میاد اینجا تاپیک میزنه ینی ...

عزیزِِجان، با توهین به گرایشای همدیگه چیزی عوض نمیشه، شما که خانوم بالغ و عاقلی هستین و قطعا میدونین توهین چیزی رو درست نمیکنه💙

ارغوان خود به تماشاگه ویرانیِ ما آمده بود🌝

فقط منو دوستم ک دیگ تشخیص میدیم از یه تایمی ک بگذره دیگ اون یکی جواب نده حتما خابه یا بستش تمام شده یا کاری پیش اومده یا بلایی سر گوشیش اومده

صبم ک بشه مثلا میگمش خابم بردو اینا میگ اره فهمیدم کپیدی 

یا ما خیلی بی احساسیم یا شما دوستیتون سطحی هست

آمین شود هر آنچه می پِنداری🥲🤍