2777
2789
عنوان

میخام بدونم وسط چت خوابیدن😭😭😭 ....+شات

| مشاهده متن کامل بحث + 68803 بازدید | 207 پست
به نطر من این رابطه ای که شما یک سوم عمر با ارزش تون پاش،گذاشتین بهش نرسیدین بهتره تموم کنید چون هیچ ...

بله خیلی ممنون. باشه. فقط یه بار دیگه میخوام تلاشم رو بکنم. سعی میکنم عاقلانه تصمیم بگیرم ممنون

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس تفکر و مطالعه. 

هم دربارش تفکر کردم هم مطالعه.

اگر هم جنس گرایی گرایش بود به طور ذاتی و مادر زادی اگر دو فرد دو قلوی همسان یکی شون دچار این مشکل میشد نفر دوم هم باید همین مشکل و پیدا میکرد درحالیکه طبق تحقیقات و ازمایش هایی که انجام دادن همچین چیزی نیست

چرا بعضیا با کنایه میاین میگین

یه دختر شده همه زندگیت؟

اره چه اشکالی داره، شما بهتره دخالت نکنید اگه کمکی نمیکنید

عزیزدلم، من نمیدونم چه دروغی گفتی

اگه دروغی بوده که میخواستی اونو از دستش ندی، راجع بهش صحبت کن باهاش و توضیح بده دلیلتو

بستگی داره چه دروغی گفته باشی

ولی اینکه بخواد بخاطر خوابیدن، بلاک کنه واقعا رفتار زشتیه

توام دیگه محلش نذار

اگه خودش پیام داد، بهش بگو من خیلی ارزش قائل میشم برات که با اینکه خستم به روت نمیارم و خوابم میبره ولی اصلا رفتارتو درک نکردم اگه سر دروغم ناراحتی، به خاطر این دلیل بوده و معذرت خواهیم کردم، اما اگه دیگه دوس نداری ادامه بدیم، بهتره کشش ندیم.

از نطر کسی این کاره ست نه ولی انسان های سالم بسیار کار چندش و کثیفیه چون اون وقت امثال شما حتی مادر ...

لزبین ها اتفاقا وفادار ترن و پای پارتنرشون میمونن. من به چشم خودم دیدم اینو.

واقعا که

التماس تفکر