2777
2789
عنوان

میخام بدونم وسط چت خوابیدن😭😭😭 ....+شات

| مشاهده متن کامل بحث + 68803 بازدید | 207 پست
تو باید بری احمق نفهم که همش به گرایش، و چیزی که مردم و یا یه نفرو خوشحال میکنه احترام نمیذاری با ای ...

نفهم شماهایید که این کثافت کاریارو رواج دادین و عادی سازی میکنید

همین الان ادمی که گرایش به همجنس داره بره پیش روانپزشک براش دارو مینویسه ن که بگه نههه راحت باش و ادامه بده

چقدر احمقید

ب خدا ب همش فکر کردم میدونم ولی بازم نمیتونم دل بکنم 😭 اخع ینی چی عاشقه ی دخترم چهارساله اسیرم😭😭

چرا وقتی اذیت میشی نمیری مشاوره عزیزم؟🥲

خواهر منم همین مشکلو داشت

دوره های مشاوره و روانپزشکی و طی داره میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا خواهریم این کثافت کاری خوشم نمیا خیلیییی عاشقشم و فقط دوست دارم مال خودم باشه دوست نداشته با ...

بزنم صاف شی؟

اون بالاخره ازدواج می‌کنه میرع

مگه پسری انقد ک...خلی؟

اصن می‌دونی فقط مال خودم باشه ینی چی؟

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
۱۶

سلام مهربون

حال دلتو کامل درک میکنم چون خودمم دوران دبیرستان  این حس رو به یکی از دوستام داشتم 

اگه میخوای زندگیت بهم نریزه و اذیت نشی چندتا پیشنهاد برات دارم اول اینکه بیشتر برو سراغ خدا و نماز خوندن و قرآن خوندن و تنهایی هاتو با خدا پر کن.با دوستهای دیگه ت هم ارتباط بگیر و دوستیت رو محدود به اون یک نفر نکن.برای خودت سرگرمی یا کارهای هنری یا ورزشی که دوست داری انتخاب کن و توی اوقات فراغتت انجام بده تا کمتر وقت خالی داشته باشی.موسیقی کمتر گوش کن.

فقط خودت میتونی حال خودتو خوب کنی.

اگه دوستت واقعیت باشه با این حرفها ازت سرد نمیشه مگر اینکه بخواد به این دوستی پایان بده تازه یه دختر که نباید آنقدر سلطه گر متکبر باشه حرف زدنش مثل یه پسره که میخواد از  دوست دخترش ایراد بگیره که کات کنه نه دو تا هم جنس که باید با هم مهربان و با ادب با گذشت باشن مثل دو تا خواهر 

خب مگه جرمه ل. زبین بودن؟ 

از نطر کسی این کاره ست نه ولی انسان های سالم بسیار کار چندش و کثیفیه چون اون وقت امثال شما حتی مادر و خواهرخودتونم به چشم بد نگاه می‌کنید بفهم حیوانات به هم جنس خودشون به چشم شهوت نگاه نمیکنن الی خوک که حتی خارجی هام وقتی میخوان کسی رو فحش بدن میگن خوک صفت قوم لوط هم وقتی مردانشون هم جنس گرایی کردن زنان هاشونم با هم بودن که این روزها میگن لزبین که متاسفانه تو خوابگاه های دانشجویی هم زیاد شده فعلا تو ایران جرمه حالا شما خودت لزینی نباید همه طرفدارش بشن

اره واقعا. فکر کن یک سوم عمرم رو درگیرش هستم انشاالله شما هم خوشبخت بشی خانوم. ممنون

به نطر من این رابطه ای که شما یک سوم عمر با ارزش تون پاش،گذاشتین بهش نرسیدین بهتره تموم کنید چون هیچ چیزی با ارزش تر از زمانی که میره و برمیگرده نیست ما نمیتونیم برگردیم به ده سال پیش یا حتی یکسال یا یک روز پیش پس یا خیلی رسمی جلو برید یا برید دنبال کسی که بتونید بهش برسید

از نطر کسی این کاره ست نه ولی انسان های سالم بسیار کار چندش و کثیفیه چون اون وقت امثال شما حتی مادر ...

عزیزِ جان مرسی که اینقدر قشنگ با کسی که حتی نمیدونی چیزی ازش باهاش صحبت میکنی بهش تهمت میزنی ازت ممنونم💙

ارغوان خود به تماشاگه ویرانیِ ما آمده بود🌝