2777
2789
عنوان

میخام بدونم وسط چت خوابیدن😭😭😭 ....+شات

| مشاهده متن کامل بحث + 68803 بازدید | 207 پست

وای فقط خودم

هرشب وسط چت و مکالمه خوابم میبرد

حتی زنگ میزد حرف میزد برام.وسط حرفاش صدای خر و پفم بلند میشد.میفهمید خوابم برده خودش خیلی شیک و مجلسی شب بخیر میگفته قطع میکرده.

آخرش دیگه خسته شد اومد گرفت منو😂

الان اون از سرکار میاد بیهوش میشه وسط حرفامون😂

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ

[QUOTE=283987043]یه دختر کل زندگیته؟[/QOTE]

اره ی دختر چهار ساله باعث شده ک زندگیم سیاه شده هروقت نبوده منم درکار نبودم میدونین چقدر سختی کشیدم دروغ گفتم ک اینطور وابسته ش خواهرک شه باهام چت کنه😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من بهش گفتم ک هرکار میخای بکن اصلا تمومش کنیم خودش دلش تنگ میشه پیام میده😭

میدونم دوسش داری اما کامل بشین فکر کن به بدی های طرفت که آیا ارزش داره سر این شخص این همه غصه بخوری؟اینم بگم خب سنش کمه یه آن ناراحت شده تصمیم گرفته ولی نزار هر رفتاری میخواد باهات بکنه 

من باور دارم چیز باارزشی در این دنیا هست که در انتظار منه و برای رسیدن به آن باید تلاش کنم 🌌برات مهم نباشه که دیگران چی راجبت فکر میکنن برات مهم باشه که خودت راجب خودت چی فکر میکنی ❤تو برای این زندگی و برای بهتر درخشیدن آفریده شدی پس لبخند بزن و با انرژی پله های ترقی را طی کن 🌿🌼
میدونم دوسش داری اما کامل بشین فکر کن به بدی های طرفت که آیا ارزش داره سر این شخص این همه غصه بخوری؟ ...

ب خدا ب همش فکر کردم میدونم ولی بازم نمیتونم دل بکنم 😭 اخع ینی چی عاشقه ی دخترم چهارساله اسیرم😭😭

ب خدا ب همش فکر کردم میدونم ولی بازم نمیتونم دل بکنم 😭 اخع ینی چی عاشقه ی دخترم چهارساله اسیرم😭😭

این عشق نیست وابستگیه هست که بهش پیدا کردی طوری که سنبل خوشبختی برات شده ببین یه مدت نه بهش پیام بده و نه زنگ بزن هر چیزی که رفیقتو یادت میاره از خودت دور کن این حس وابستگی کم بشه 

من باور دارم چیز باارزشی در این دنیا هست که در انتظار منه و برای رسیدن به آن باید تلاش کنم 🌌برات مهم نباشه که دیگران چی راجبت فکر میکنن برات مهم باشه که خودت راجب خودت چی فکر میکنی ❤تو برای این زندگی و برای بهتر درخشیدن آفریده شدی پس لبخند بزن و با انرژی پله های ترقی را طی کن 🌿🌼
این عشق نیست وابستگیه هست که بهش پیدا کردی طوری که سنبل خوشبختی برات شده ببین یه مدت نه بهش پیام بده ...

فقط دوساله وابسته شدیم دوساله قبلش چی صبح تاشب ب خاطر نبودش گریه میکردم تازه کرونا اومدو دیگه نمی‌دیدمشم بعد ی مدت خودش بهم پیام داد تو تل😭

فقط دوساله وابسته شدیم دوساله قبلش چی صبح تاشب ب خاطر نبودش گریه میکردم تازه کرونا اومدو دیگه نمی‌دی ...

عزیزم همه اینا به خاطر سنت هست ما هم 14_15 سالگی خیلی به دوستامون وابسته میشدیم و فکر میکردیم عاشقیم اما به مرور کم رنگ شد سعی کن سرتو با یه چیزی مشغول کنی این همه فکر و خیال دیوونت میکنه 

برو پیش مشاور 

با در نظر گرفتن مسائل محرمانه زندگیت و شرایطت راه حل های خیلی خوبی جلوی پات میزارن.ممکنه حتی لازم باشه پیش روانپزشک‌ هم بری

چندسال پیش دوست من اینجوری بود بردمش پیشروانپزشک یه داروی کوچیک گرفت خوب شد.

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ
چشم مرسی اگه برگشت چی بهش بگم😭

محترمانه بپرس دلیل بلاک کردنشو و بگو از این کار خوشم نمیاد و نظرشو بپرس اگر منم مثل خودت تو همچین شرایطی بلاک کنم واکنش خودت چیه