2777
2789
عنوان

میخام بدونم وسط چت خوابیدن😭😭😭 ....+شات

| مشاهده متن کامل بحث + 68806 بازدید | 207 پست
اره دقیقا ولی من دروغی ک گفتم برا ۱۰ یا ۱۵ روز پیشه ب خدا دیگه کاری نکردم بهونه میاره  اگه ان ...

ببین دختر خوب یه چیزی همیشه یادت باشه ادمی که رفتنیه میره هر کار کنی تهش کار خودشو انجام میده سر یه خواب بلاک کنه خیلی حرفه و حالا شما یه دروغ گفتی اون موقع باید بلاک میکرد نه الان ولش کن محلش نزار 

من باور دارم چیز باارزشی در این دنیا هست که در انتظار منه و برای رسیدن به آن باید تلاش کنم 🌌برات مهم نباشه که دیگران چی راجبت فکر میکنن برات مهم باشه که خودت راجب خودت چی فکر میکنی ❤تو برای این زندگی و برای بهتر درخشیدن آفریده شدی پس لبخند بزن و با انرژی پله های ترقی را طی کن 🌿🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میگین واقعا حرفشونو قبول دارم😭

حالا خودتو ناراحت نکن پیش میاد 

اما برای هر کس به قدری وقت بزار که بهت ارزش بده عزیزم 🍃🌸

من باور دارم چیز باارزشی در این دنیا هست که در انتظار منه و برای رسیدن به آن باید تلاش کنم 🌌برات مهم نباشه که دیگران چی راجبت فکر میکنن برات مهم باشه که خودت راجب خودت چی فکر میکنی ❤تو برای این زندگی و برای بهتر درخشیدن آفریده شدی پس لبخند بزن و با انرژی پله های ترقی را طی کن 🌿🌼
خیلی دوسش دارم کل زندگیمه  بعدم شوکه شدم بلاکم کرده سر ی چیز مزخرف😭

بهش بگو برو گمشو با این اخلاق مزخرفت

منم انقد بوده که تو نی نی سایت بودم بعد یهو با گوشی خوابم برده . یعنی چی بلاک ؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بهش بگو برو گمشو با این اخلاق مزخرفت منم انقد بوده که تو نی نی سایت بودم بعد یهو با گوشی خوابم برده ...

واقعا نمیفهمم ینی چی و اینکه بلاک کرده فقط بهونه بوده ی جا دیگه میلنگه از اولم ک اومد هی دعوا داشت😭

دوستت خیلی بی درکه من و همسرمم زمانی که دوست بودیم باهم یه دفه وسط چت کردن خوابش میبرد من اوایل نمیدونستم داشتیم چت میکردیم یه دفه تا آف شد و تا فردا صبح ساعت هشت آنلاین نشد اینقدر استرس گرفتم و فکرای ناجور کردم گفتم حتما گاز گرفتتش خفش کرده و هزارتا فکر دیگه زنگم میزدم جوتب نمیداد تا ساعت 8 صبح خودش زنگ زد ازش ناراحت شدم ولی بلاکش نکردم چون واقعا کارش سنگینه یه دفه وسط چت بیهوش میشه

دوستت خیلی بی درکه من و همسرمم زمانی که دوست بودیم باهم یه دفه وسط چت کردن خوابش میبرد من اوایل نمید ...

من این میدونه ک میخوابم نگرانم نشده بود فقط میگه تو وسط چت میری بلاکم کرده و فقط بهونه گیری کرده دلیلش شاید ی چی دیگس😭