2777
2789
عنوان

میخام بدونم وسط چت خوابیدن😭😭😭 ....+شات

| مشاهده متن کامل بحث + 68803 بازدید | 207 پست

واااای وااای مگه بردشی ولش کن بابا اینجور ادما شخصیت سلطه گری دارن حالا خوابت برده قتل که نکردی دید خوابی اونم اف میشد دیه 🫤🫤🫤

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتار دوستت بسیار بچه گانه بود 

شاید دلیل بلاک کردنش سر چیز دیگه بوده 

من باور دارم چیز باارزشی در این دنیا هست که در انتظار منه و برای رسیدن به آن باید تلاش کنم 🌌برات مهم نباشه که دیگران چی راجبت فکر میکنن برات مهم باشه که خودت راجب خودت چی فکر میکنی ❤تو برای این زندگی و برای بهتر درخشیدن آفریده شدی پس لبخند بزن و با انرژی پله های ترقی را طی کن 🌿🌼
۱۶

چقد خودتا بی ارزش کردی متاسفم واقعا

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
اخه نمیتونم چهار سال خواستم این کارو بکنم نشد ک نشد آدم مگه میتونه نفسشو بلاک کنه😭

بلاک کن حرفمو گوش کن نفس چیه🙄

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
اخه نمیتونم چهار سال خواستم این کارو بکنم نشد ک نشد آدم مگه میتونه نفسشو بلاک کنه😭

خب چرا اتقدر وابستشی اخه

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

ببین چقد پیشش بی ارزشی ک بلاکت کرده😅😅بجا این ک شب بخیر بهت بگه چرت پرت گفته بلاک کرده از طرز حرف زدنشم معلومه نفسش نیسی

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
خب چرا اتقدر وابستشی اخه

این وابستگی شدید دوساله شروع شده مثلا قبل سرد شدنش و روزی ۷ ساعت چت میکردیم خیلی عاشقشم ولی اون ب گفته خودش برا دروغم متنفره ازم چند بارم گفته هفته ای ی بار دیگه پیام میدم منم گفتم ب درک حالم بزار آویزون نباشم و اونم راحت باشه خودش باز دلش:تنگ شده اومده چت کنیم😭