2777
2789
عنوان

خیلییی لاغرم

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزای پر کالری بخور

بستنی شیرینی خامهای شکلات ماکارونی نون 

کره

اگه بهت گفتن که نمیتونی کاری رو انجام بدی فقط بهشون بخند                                                                                             بعدا میفهن که چرا بهشون خندیدی😎🌹
مگه چندی گلم 

من 45 کیلوام 

با 165 قد 

و واقعا خیلی بده لاغری من اعتماد بنفسمو از دست دادم اصلا دوس ندارم برم جایی  شدم شبیه خلال دندون  😩😩

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤
دوستان قرص گین آپ شنیدم خوبه برا چاقی؟ شما تجربه ای ندارین ازش؟؟

گین آپ خیلی بده 

آدمو داغون میکنه 

من خریدم ولی بیشتر از 4 تا نخوردم 

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤
من 45 کیلوام  با 165 قد  و واقعا خیلی بده لاغری من اعتماد بنفسمو از دست دادم اصلا دوس ...

اشتهانداری گلم؟ کم میخوری؟ 

ببین اگر اشتها نداری سعی کن کم کم بیشترش کنی 

مثلا قرص سیپروهپتادین بگیر ولی ولی ولی زیاده روی نکن تو خوردنش 

مثلا قرصو نصف کن 

چند روز اول فقط نصف قرص بخور اشتهاتو بیشتر میکنه و چیزای پر کالری بخور

کاربری مشترک
دوستم گین آپ خورد بدن وصورتش کامل چاق شد ولی قطع کرد شد مث قبل.بهم میگن شیره انگور خوبه ولی میترسم د ...

عزیزم چهار شیره بگیر (خرما_انگور_انجیر_توت)

میتونی با آب مخلوط کنی مثل شربت و جای آب بخوری ازش 

روزی چند بار 

خیلی خوب و مقوی هم هست 

کاربری مشترک
چرا؟ عوارضش چیه مگه؟

عوارض شو نمیدونم 

ولی تا خوردم به 10 دیقه نکشید از ضعف قند خونم افتاد 

هر چقدرم غذا میخوردم یا شیرینی  درس نمیشد 

مثلا اونو بخوری و غذا نداشته باشی از حال میری  

من اولش نمیدونستم چون گفت یک ساعت قبل غذا بخور منم خوردم به 10 دیقه نکشید عرق سرد نشست روم.  و انقدر حالم بد شد که نمیتونستم حرکت کنم همش از حال میرفتم و میخواستم فقط بخوابم