سلام عشقا میخوام بگم چیکار کنم شما بگید من. از هرچیزی که خوشم بیاد استوری میزارم تو ایموم بعد دیروز یه متن گذاشته بودم دوستم بهم گفت ازین متنا نزار بقیه مسخره ات میکنن میخندن روت یا مثلا خیلی توکارام دخالت میکنن من رفتم یه پازل هزار تیکه خریدم ۸۰ هزار به دوستم گفتم گفت تو بیکاری یا خیلی بچه ای پازل درست میکنی هیچ وقت نشد از کارم تعریف کنن همیشه فکر میکنم بنظر همه مسخره معلوم میشم چیکار کنم
کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده
من یه دنیا میسازم؛ برای دیدنش چشاتو میبندم! احساسی نباش! شاید ی آدم با احساس قشنگ به نظر برسه اما احساسیا بازندن. واقعیت تلخه:)" من ی دریا ریختم پا گلم، پلاسید...! کاش حقیقت شیرین بود اُ دروغ تلخ بود:(
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اولا پازل یه حرفه ی هنریه توی بلژیک هرسال براش مسابقات برگزار میشه مشخصه دوستتون از هنر هیچ بویی نبردن یا به اندازه کافی مطالعه ندارن
دوما برا خودت زندگی کن بیخیال بقیه کاری رو انجام بده که خوشحالت میکنه
این کاربری دست دو نفره :) یک اکسوال / یک آرمی. یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله. دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی. ENFP/INTJ. یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.
من یه دنیا میسازم؛ برای دیدنش چشاتو میبندم! احساسی نباش! شاید ی آدم با احساس قشنگ به نظر برسه اما احساسیا بازندن. واقعیت تلخه:)" من ی دریا ریختم پا گلم، پلاسید...! کاش حقیقت شیرین بود اُ دروغ تلخ بود:(