2777
2789
عنوان

آیا نظر بقیه مهم هست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 24 پست
ب کسی چیزی نگو کار خودتو انجام بده

توهمه کارام دخالت میکنن مادرشوهرم از مسافرت اومده خونه داداشش دوبار تاحالا دعوتش کردیم بقیه میگن شما کم دعوتش کردین و اینم بگم مادرشوهرم خیلی سرده 

کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده 

راجع به عکس، نمیتونم اسمش بذارم دخالت، اگر واقعا پوستین با هم بالاخره پیش میاد یه نظر بده بهت. راجع به پازل هم، علت خریدش بهش میفتی، مثلا میگفتی واااییی چی میگی من دوست دارم این کارو، یا مثلاً بهم آرامش میده. در کل این چیزا رو بزرگش نکن بیخودی برای خودت. موفق باشی.

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بروبابا اصن نظر بقیه برات مهمم  نباشه    آیا کسایی که درمودت نظر میدن آیا آدمای موفقی هستن  نه  نیستن   پساگر به ادم  موفق  این حرف بهت زد جدیبگیر که قطعا آدمای بادرک  آدما موفق همچین حرفی نمیزنن  میگن هم از زدیت لذت ببر هم از اهداف  هم رویاهات  رو برآورده کن   پس اهمیت نده  من دائم  الان کارش روکوب  یهدعالمه درس خونده تا دیپلم  ولی هیچی نشده آخرش رفته  روکوبی اومد بهم گفت که اره  هرکس الانجای تو بود کنکور ۱۰۰ زده بود قبول شده بود  بهش گفتم  تو خودت چراموفق  نشدی چرت قبول نشدی  وقتی خودت موفق نشدی چرا به من یر میدی