2777
2789
عنوان

پدرشوهرم جلو دختراش و جاریام‌گف.....

| مشاهده متن کامل بحث + 2677 بازدید | 68 پست
اتفاقا من وقتی خونه پدرشوهرم میرم مادرشوهرم نمیذاره کاری کنم کلا نمیذاره جاریامم کار کنن اینجور نیس ...

کای به شما ندارم بقیه میگن نباید ادم کار کنه و فلان

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
منم دستپختم خوبه چون خیلی واسه غذا زحمت میکشیدم همه چی هم درجه یک و اعلا اما دیدم اونا حتی به خودشون ...

منم خیلی آشپزیو دوس دارم و وقت میذارم...ببین خواهر شوهرم همه چیو درجه یک استفاده میکنه ولی ترکیب ادویه ها رو بلدنیس متاسفانه همیشه مثلا یا زروچوبه رو زیاد میزنه یا نمک یا ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوشم نمیاد مثلاً جلو جمع برگردن بگن وای فلانی دستپختش خوبه یا فلانی خوب کار میکنه و از این حرفا ع ...

ببین کلا ۹۰درصد خانواده شوهرا همینن نمیان از اخلاق و شعورت تعریف کنن ک مبادا پرو شی!!!!

خانواده شوهر منم خوب بودن رو تو حمالی میدیدن قطع رابطه کردم خوب بودن یه زن به دستپخت و کار کردنش نی ...

اگه منظورت از حمالی کردن کار کردن و چاپلوسی کردنه باید خدمتت عرض کنم مادرشوهر من نمیذاره که ن من ن بقیه جاریام تو خونش دس ب سیاه و سفید بزنیم یا حتی ۱بارم پیش نیومده ک اشپزی کنم تو خونشون.... اینکه از دستپخت من تعریف کرده نتیجه غذاهاییه ک تو خونه خودم پختم و خوششون اومده.... اگه اشپزی تو خونه خودت ک حمالی حساب میشه پس همه زنا حمالن!!