2777
2789
عنوان

پدرشوهرم جلو دختراش و جاریام‌گف.....

| مشاهده متن کامل بحث + 2677 بازدید | 68 پست

به این کار میگن تفرقه افکنی

میتونست بگه دستپخت ت خوبه نه که از همتون بهتره😕

تازه اگه قضیه عکس بود همون برخورد جاری و خواهرشوهر رو داشتی تو

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهرت کار بدی کرد تو جمع گفت 

حرفش باعث تنش میشه 

بهتر بود وقتی اونا نبودن ازت تعریف میکرد

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟

سیاست تفرقه بنداز و حکومت کن دقیقا یعنی همین

از این به بعد رقابت بین همه برای نشون دادن بهترین دستپخت شروع میشه همه هم اعصابشون خرد میشه تنها کسی که حال میبره همون پدرشوهر هست

چی میرسه به بزرگتر ها از این فتنه به پا کردن؟

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

منم دستپختم خوبه چون خیلی واسه غذا زحمت میکشیدم همه چی هم درجه یک و اعلا اما دیدم اونا حتی به خودشون زحمت نمیدن مثلا به جای مرغ آب پز بی رنگ و رو حداقل سرخش کنن فتیله رو کشیدم پایین الان راضی ترم 

این از خانواده های قدیمی بعیده 

من خوشم نمیاد مثلاً جلو جمع برگردن بگن وای فلانی دستپختش خوبه یا فلانی خوب کار میکنه و از این حرفا عوضش دوس دارم از اخلاقم بگن از شعور و شخصیتم بگن که متاسفانه به تنها چیزی که اهمیت نمیدادن همین بود

یه بار یادمه دایی شوهرم تو جمع برگشت گفت خواهر زنم خیلی زن کاریه حتی از فلانی (یعنی من) هم کاری تره خیلی خوبه و....

منم بهم برخورد همونجا گفتم یعنی شما هر کسی که کار کنه رو خوب میدونید؟ یکم رو خودتون و طرز فکر تون کار کنید

مادرشوهرم دماغشو آویزون کرد که چرا اونطوری گفتی بهش

منم قطع رابطه کردم

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑
خوب بو ن صرفا به کار کردن نیسا ولی اگه ادما به درد هم نخورن موقع کار و نیاز یه چه دردی میهورن،

اتفاقا من وقتی خونه پدرشوهرم میرم مادرشوهرم نمیذاره کاری کنم کلا نمیذاره جاریامم کار کنن

اینجور نیس فک کنی من بیس چاری دارم خونشو تمیز میکنم برا چاپلوسی!!!!

بخدا یکبار فقط یکبارم خونه پدرشوهرم آشپزی نکردم چون مادرشوهرم نمیذاره