2777
2789
عنوان

پدرشوهرم جلو دختراش و جاریام‌گف.....

| مشاهده متن کامل بحث + 2677 بازدید | 68 پست
هرکی جبهه بگیره از حسادته محلشون نده ولی خوش به حالت که همچین پدرشوهری داری

یاد پدر شوهر خودم افتادم یه بار خودمو انداختم بغلش خواهر شوهرام گفتن بیا کنار بابامون خسته میشه بهد پدر شوهرم گف به عروس من کار نداشته باشید عروسم قلبمه با قلبم درست برخورد کنید منم خر ذوقققق شدم مگه😅😅

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آشپزی باید تو ذات آدم باشه عزیزم😅 

منم تعریف از خود نباشه هرچی بپزم عالی میشه یه جوری که خونواده شوهرم باورشون نمیشه دستپخت خودمه🤣

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خانواده شوهر منم خوب بودن رو تو حمالی میدیدن قطع رابطه کردم خوب بودن یه زن به دستپخت و کار کردنش نی ...

حالا جاریش هم میاد تاپیک میزنه و همه پشت اونو میگیرن. 

خواهر شوهرش هم که اگر خدای نکرده تاپیک بزنه میشه حسود پلاستیکی.

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
😂😂😂یوزارسیف کی بودم من؟؟؟؟

پدر شوهرم ۵تا برادر هم داره بعد مادرشون بین اینا یکیو خیلی دوست داره طوری که کلی زمین وباغ داشته بخشیده به ایشون بعدوقتی اون میاد میگن برید کناریوزارسیف اومد😂

توام کیف میکردی خب😄😄💪🏻

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

پدرشوهر منم میگه انگار زن ۵۰ ساله غذا پخته

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

من چون خودم چندین بار برای سر مسائل دیگه اتفاق افتاده و این مسئله میگم اصلا کار درستی نبود الانم شما خوشحال نشو و ذوق نکن بنظرم عامل اصلی دل چرکینی و تفرقه اندازیه این حرکت 

هرکسی دست‌پخت داره یکی عالی یکی خوب هرچی ولی همه برای اون غذایی که میپزن زحمت میکشن دیگه گفتن نداره این موضوع 

پدر شوهرت اصلا حرف خوبی نزده. هیچوقت نباید در جمع از این حرفهای تنش زا زده بشه

دقیقا

همه الان میخندن و میگن دمش گرم ولی اگ برعکس بود میگفتن پیف پیف چ پدرشوهر نفهمی

تفرقه افتاد الان بینشون

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

پدرشوهرشکمو😂😂😂😂ولی رک گویی وبی سیاستی اینطوری خیلی بده میخواست تعریف کنه جلو خودت میگفت ومقایسه نمیکردبااونا،الان اونا ازهمه نظرباهات بدمیشن.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️