2777
2789

کیا مثل منن و کار شوهراشون جوریه که چند روز خونه نیستن  بییاین دلداریم بدین که تنها نیستم  تازه ازدواج کردم وهنوز بچه ندارم  فکر نمی کردم اینقدر سخت باشه اینکه دائم خونه مامانم اینا باشم  😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من کارمند عسلویه اس دوهفته خونس دوهفته سرکار  الان دوازده سال که شرایطمون اینجوریه

مال من راننده تریلیه ۲هفته خونه نیس بعد که میاد اگه زیاد بمونه ۱۰ روز زاد می مونه ولی تو اون۱۰ روز هر روز میگه فردا میرم خیلی وقتا هم تا ۱هفتا نمونده میره

منم اگه بچه داشتم و بچم کمی بزرگ بود میموندم خونه اما تنهایی  نمیشه که

من اوایل ازدواجمم همسرم نبود حتی جهیزیه ام کامل نبود هنوز قبل عروسی من خونه خودم بودم پنجره ها رو روزنامه زده بودم میموندم خونه خودم با این که مامانم  یه محله اون طرف تر بود.

کلا از ادم فراریم تنهایی خیلی بیشتر بهم خوش میگذره

وقتایی که هس خیلی خوبه دائم در حال گردش و تفریح هستیم   از هیچی کم نمیزاره  رستوران وبازار  هرجا بگم میبره ولی وقتی نیس  خیلی اذیت میشم مامانم اکثر مواقع خونه نیس و من تنهام  

من اوایل ازدواجمم همسرم نبود حتی جهیزیه ام کامل نبود هنوز قبل عروسی من خونه خودم بودم پنجره ها رو رو ...

من اگه بخوامم نمیزارن نه پدرو مادرم نه شوهرم   حتی وقتایی که مامانم اینا  شام مهمون باشن وخونه نباشن شوهرم زود زنگ میزنه به مادرشوهرم تا بیاد منو ببره😑