2777
2789
عنوان

مجردای عزیز بیایید ازمن درس عبرت بگیرید😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقده زیاده نمیدونم از کجا شروع کنم بگم..به برادرشوهرم گیر داده بود که تو عاشقشی..قران میاورد باید ...

شوهر منم میگه با بقیه گرم نگیر برات حرف در میارن و بقیه بهت نظر دارن حتی فکر می‌کنه من به پسر عموش نظر دارم

شده ی وضعی برام

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است🙂🤞🏻کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

بچه نداری؟؟اگه نداری فعلا صبر کن ونیار

یدونه دارم سه سالشع

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است🙂🤞🏻کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

فقط اون دخترا بی عقل عاشق مردای غیرتیه :/// اون غیرتی نیس شکاک و مریضیههغیرتی یعنی پشت زن باشه و نار ...

حققق

گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژی‌کرماشان#بژی کوردستان

خب همون شما یه چیزایی دیدی که بد دل شدی .پارانویید هیچ دلیلی نداره پاک ترینم باشی بهت مشکوکه ..شوهرم ...

خانوادش چطورن ؟ اونا هم اینطورین ؟

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

ببخشید میشه پارانوئید خانوما رو هم بگی خواهرم مجرده همش فکر میکنه همه حرفامون ساختگی داریم جلوش نقش بازی می‌کنیم همه دروغ میگیم بهش به همه چی مشکوکه.فقط به دشمنای ما اعتماد داره باهاشون دردل میکنه منو راهنمایی کنید خواهرم ۳۸ ساله و مجرد