2777
2789
عنوان

مجردای عزیز بیایید ازمن درس عبرت بگیرید😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 63 پست
خیلی نارحت شدم برات خدایی سرایط بدی گذروندی متاسفم.همسر منم خیلی مشکل داشت باباش همش درحال زن بازی ...

خدا خودش خانواده هایی رو که گرفتار این بلاها کرد فقر جنگ نهايتش میرسن به بدترین بیماریهای روحی که همیناست خانواده ی همسر شما سه نفر بیمارن واسه من همه مون شش خواهر یه برادر مادرم که رسوای هفت عالمه همش خبرکشی مسخره ی دیگران،غیبت،دروغ،اونم به این شکل دیونه شده‌.خانواده ی من میخواستن با تفنگ همو بکشن یبار خواهر تفنگ می‌کشید پدر مادرمو بزنه یبار مادرم می‌کشید آدما رو بکشه.آخرشم پدرم ب بدترین زجر عالم تو خونه زمین گیر شد هیچکس بهش نرسید مادرم داغش می‌کرد آب و غذاش نداد با چوب زد دست پاهاشو شکوند با برادرم اذیتش کردن تا برای همیشه تنهامون گذاشت

اگه برمیگشتم عقب شاغل میشدم بعد ازدواج میکردم تا وابسته مرد نباشم واگه شوهرم بد بود بتونم راحت تر ط ...

چند سالته؟ هیچ وقت دیر نیست اگر آرزویی تو سرته 

من باختن و بلد نیستم🐈🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.